Beton.Hofi annak idején belógott a fesztiválra, aminek a nagyszínpadán lép fel

2024. július 20.
Beton.Hofi augusztus 9-én a Szigeten ad – minden bizonnyal feledhetetlen – koncertet. A korosztályának egyik leghitelesebb előadója nem először lép fel a fesztiválon, de ezúttal a Nagyszínpadra készül egy oda álmodott, egyedi produkcióval. És sokszor volt már vendég is a Szigeten, saját bevallása szerint egyszer hamisított jeggyel is bejutott. A mostani koncertjével utólag elnézést is kér ezért a szervezőktől.
Beton.Hofi annak idején belógott a fesztiválra, aminek idén a nagyszínpadán lép fel

Schwarcz Ádám, azaz Beton.Hofi néhány éve üstökösként robbant be a hazai könnyűzenei szcénába, sikere azóta is töretlen. Korosztályának egyik leghitelesebb előadója augusztus elején a Sziget Nagyszínpadára készül. Ráadásul egy olyan produkcióval, ahol a Rajkó Cigányzenekar teljes, 14 fős – hegedűművészeket, csellistát, nagybőgőst és cimbalmost is felvonultató – csapatának hangszerelésében is szólalnak majd meg Beton.Hofi dalok.

Hatalmas tömeg a Sziget Nagyszínpada előtt

„Jól fog mutatni az önéletrajzomban a Sziget Nagyszínpad” – mondta a rapper, aki bevallotta, hogy annak idején úgy lógott be a Szigetre, hogy valakinek a karszalagját sebbenzinnel leoldotta, és azt ragasztotta át a saját csuklójára.

„Szeretnék ezúttal elnézést kérni a szervezőktől, hogy anno sebbenzines trükkel belógtam, most érzem magam igazán kellemetlenül emiatt, így, hogy vendégül látnak a legbecsesebb helyszínükön” – vallotta be Beton.Hofi, akinek az aznap szintén a Nagyszínpadon fellépő Stormzyval is van terve. „Az a tervem, hogy elérhetetlennek mutatkozom a »bekkben«, így majd biztos kivívom a tiszteletét. Szurkoljatok!”