Jennifer Lopez igazi hercegnőként tündökölt a Bridgerton tematikájú születésnapján

2024. július 25.
Jennifer Lopez nemrég ünnepelte 55. születésnapját, a nagy nap alkalmából pedig egy Bridgerton tematikájú bulit rendezett. Az énekesnő láthatóan semmin sem spórolt, ráadásul igazi hercegnőként bűvölte el a közönséget.
Jennifer Lopez gyönyörű hercegnőként tündökölt

Ezúttal nem a Jennifer Lopez válásról szóló pletykák miatt hangos a média, hiszen a popsztár július 24-én ünnepelte 55. születésnapját, amelynek jól láthatóan megadta a módját. Jennifer le sem tagadhatná, hogy Bridgerton-rajongó, éppen ezért egy különleges születésnapi tematikával fogadta vendégeit. Néhány nappal ezelőtt mindössze néhány részletet láthattunk az énekesnő rongyrázós bulijáról, amelyet a Netflix közkedvelt sorozata ihletett. A vendégek tetőtől talpig 19. századi stílust idéző ruhákat viseltek, ráadásul még egy lovaskocsi is várta őket a bejáratnál. 

Az eseményen egész Hollywood részt vett, és habár Jennifer Lopez férje, Ben Affleck nem volt ott az eseményen, ez láthatóan nem szegte kedvét az énekesnőnek. Jennifer Lopez ugyanis néhány órával ezelőtt a követőinek is adott némi betekintést a születésnapi bulijára. 

Kedves nyájas olvasó… egy pompás estét töltött el mindenki

– írta bejegyzésében. 

Jennifer egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban még a gyönyörű 19. századi stílusú ruháját is megosztotta. Az énekesnő a csodálatos díszítésekkel ellátott ruha mellett egy koronát formázó frizurával dobta fel megjelenését. Mi tagadás, valóban úgy nézett ki, mint egy gyönyörű hercegnő.

A mesebeli környezet érzését fokozta, hogy az asztalokat csodaszép világítással és díszítésekkel látták el, ráadásul az eseményen élőzene töltötte meg a levegőt. Jennifernek még egy saját trónja is volt, hasonlóan Sarolta királynéhoz. Mielőtt Jennifer Lopez elfújta volna a tortáján lévő gyertyákat, egy gyönyörű, zöld ruhába öltött. 

Ennek ellenére továbbra sem lehet tudni, hogyan alakul Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata. A házaspárt már több mint egy hónapja nem látták együtt.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images