Jennifer Lopez egy különleges kötött pucérruhában vonult – nem hagyja el magát a nehéz időben sem

2024. június 10.
Jennifer Lopez a hétvégén egy különleges pucérruhában indult el vacsorázni a Giorgio Baldi étterembe Santa Monicában.
Jennifer Lopez pucérruha

Az 54 éves énekesnő jelenleg egy rendkívül zűrzavaros időszakon megy át, mind magánéleti, mind szakmai szempontból. Múlt héten derült ki, hogy Jennifer Lopez lemondta a koncertturnéját, és a pletykák szerint a váláshoz közeledik Ben Affleckkel kötött házassága. Ám JLo még ebben a nehéz időszakban sem hagyja el magát: legutóbbi kiruccanására egy különleges, kötött puccérruhában mutatta meg csodás alakját, ráadásul az ujján a férjétől kapott jegygyűrűje is ott csillogott.

Jennifer Lopez éppen vacsorázni indult ebben az áttetsző, törtfehér, földig érő ruhában. Jennifer Lopez pucérruhája oldalt egy magas kivágással is rendelkezett, ami megvillantotta az énekesnő kidolgozott lábait is. A haját JLo szoros lófarokba fogta, a sminkje pedig visszafogott, mégis ragyogó volt

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Xiya|JLo Follows💜 (@xiya.jlover) által megosztott bejegyzés

 

A megjelenést egy hozzá illő bőrtáskával tette teljessé, és egy elegáns, nagy karika-fülbevalóval egészítette ki.

Néhány héttel ezelőtt röppentek fel a hírek, miszerint Ben Affleck és Jennifer Lopez házassága a végéhez közeledik. A páros jó ideje különköltözött, a napokban pedig az is kiderült, hogy árulni kezdték azt a 60 millió dolláros Beverly Hills-i otthonukat, amit csak tavaly vásároltak. 

Az egyik dolog, ami állítólag a problémát jelentette a sztárpár házasságában, Jennifer Lopez karrierje volt, amit az énekesnő a hírek szerint most hajlandó volt háttérbe szorítani. JLo ugyanis a múlt héten lemondta turnéját, ami persze megdöbbentette a rajongókat, és eleinte azt hitték, hogy a lelkesedés hiánya miatt maradnak el a koncertek, de mostanra úgy vélik, hogy Jennifer Lopez házassági problémái állhatnak a háttérben.

@marieclairehun

Jennifer Lopez szereti évről évre meglepni a közönséget különleges ruhakölteményeivel. Olvass az énekesnő leglátványosabb fellépőruháiról a marieclaire.hu-n! #jenniferlopez #jlo #fashion #divat #fashiontiktok

♬ I Wanna Know You – BLVKSHP

Fotó: Getty Images Forrás: Daily Mail