Válnak vagy sem? Jennifer Lopez és Ben Affleck árulják 60 millió dolláros otthonukat

2024. június 09.
Jennifer Lopez és férje, Ben Affleck árulják több mint 60 millió dolláros közös, családi házukat, amely a kaliforniai Beverly Hillsben található.
Jennifer Lopez és Ben Affleck árulják a közös otthonukat

Annak ellenére, hogy a hírt még nem erősítették meg hivatalosan, és Jennifer Lopez lemondta a turnéját is, hogy megmentse a házasságát, a tavaly májusban közösen vásárolt házat két hete hirdetik egy ingatlanoldalon. A Kaliforniában található luxusházért Jennifer Lopez és Ben Affleck körülbelül 65 millió dollárt kérne. De vásárló még nem akadt.

Jennifer Lopez és Ben Affleck közös otthona

A szakértői oldalak szerint Jennifer Lopez és Ben Affleck a válás miatt jelentős anyagi veszteséget szenved el az eladással is – nemcsak a jutalék, de a luxusingatlanokra kivetett új adó, valamint a felújításokra szánt jelentős összeg miatt is. (A házról ITT láthatsz képet!)

A házról a fotók az ingatlanoldalra a szemfüles bulvároldalak szerint június 1-én és 5-én kerültek fel. Az 54 éves Jennifer Lopez és az 51 éves Affleck a házat 2023 májusában vásárolta meg, 10 hónappal azután, hogy Las Vegasban összekötötték az életüket, és összeházasodtak. A 43 000 négyzetméteres házat készpénzért vették, az ára pedig 60,85 millió dollár volt akkor. A közös otthon egyébként 17 hálószobát, 30 fürdőszobát és egy akkora parkolót foglal magába, amelyben 80 autó is elférne. Emellett a luxusingatlan tartalmaz egy fedett sportkomplexumot, egy sportbárt, egy szabadtéri pihenőt és medencét is. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága egyre nagyobb valószínűséggel futott zátonyra. A színész állítólag már  feleségétől külön otthonban lakik, nemrégiben pedig egy barátjával látták vásárolni. Sőt, a találgatásokat az is tovább szította, hogy Ben Affleck nemrégiben a jegygyűrűje nélkül jelent meg. A gond egyesek szerint a házaspár között, hogy Affleck nem ért egyet Jennifer Lopez életmódjával. Persze a pletykák ellenére még a hír nem hivatalos, amíg sem Jennifer Lopez, sem Ben Affleck nem erősíti meg. 

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images