Hailey Bieber ebben a lélegzetelállító ruhában mutatta meg pocakját

2024. július 29.
Hailey Biebert az utóbbi időben stílusosabbnál stílusosabb kismamaruhákban kapták lencsevégre, ez pedig ezúttal sem történt másképp. A modell egy csoda szép ruhában mutatta meg gömbölyödő pocakját.
Hailey Bieber ebben a lélegzetelállító ruhában mutatta meg pocakját

Hailey és Justin Bieber májusban jelentették be a hatalmas örömhírt, miszerint első gyermeküket várják. Habár a szupermodell sokáig próbálta leplezni terhességét, mi tagadás, Hailey Bieber mára a sztárvilág egyik legbüszkébb kismamája lett és ma már egyáltalán nem próbálja elrejteni gömbölyödő pocakját. 

Hailey Bieber szokásához híven, áldott állapotban is irigylésre méltó, nagyszerű kismama-outfitekkel rukkolt elő. Tény, hogy a kismamadivat még soha nem volt olyan sikkes, mint napjainkban, hiszen Hailey is rendre össze nem illő szettekben jelenik meg, ennek ellenére mindig elbűvöli a közönséget. Hailey Bieber nemrég például megmutatta, hogy hatalmas pocakkal sem áll meg az élet, ugyanis a várandós modellt egy fekete csipkés pucérruhában kapták lencsevégre. 

Hailey ismét kitett magáért, ugyanis ezúttal egy gyönyörű és annál elegánsabb ruhakölteményben mutatta meg pocakját. A videót férje, Justin tette közzé Instagram-oldalán, amelyen nemcsak a köztük lévő harmónia, hanem a modell gyönyörű ruhája is csak úgy vonzza a tekinteteket. Hailey egy átlátszó, sárga fodrokkal díszített pánt nélküli ruhában mutatta meg pocakját. Az összeállításhoz még egy fehér napszemüveget és arany kiegészítőket társított. 

Justin és Hailey 2023 szeptemberében ünnepelte az 5. házassági évfordulóját, amelynek alkalmából az énekes egy rakás szexi fotót is megosztott követőivel. Ugyan kapcsolatuk láthatóan nagy harmóniának örvend, kétségtelen, hogy a párosnak rengeteg próbát kellett kiállnia ahhoz, hogy most együtt ünnepeljék gyermekük érkezését. 

Forrás: Instagram Fotó: Getty Images