A nap képe: A terhes Hailey Bieber cuki babapocakot villantott

2024. június 11.
Jelenleg Hailey Bieber a sztárvilág legbüszkébb kismamája, és egyáltalán nem próbálja elrejteni egyre gömbölyödő pocakját.
A nap képe: A terhes Hailey Bieber cuki babapocakot villantott

Ha akarná, sem tudná elrejteni Hailey Bieber az egyre növekvő pocakját. Néhány nappal ezelőtt kapták lencsevégre, mikor kilépett egy Los Angeles-i sushi étteremből, és megvillant a babapocakja a hosszú zöld kabátja alól.

Hailey Bieber egy bő szárú, fehér nadrágot és hozzáillő blúzt viselt, ami csak a tetején volt összegombolva, így látható maradt a pocakja.

@marieclairehun

Imádjuk Hailey Bieber stílusát!😍 A modellről egyre több képet láthatunk babapocakjával, ami egyáltalán nem állítja meg a stílusos öltözködésben. Olvass bővebben a sztárról a marieclaire.hu-n! #haileybieber #justinbieber #pregnant #divat #fashion

♬ original sound – 🦆

A 27 éves terhes modellt a Shu Sushi House Unico épülete előtt fényképezték le, ahol néhány barátjával együtt vacsorázott Justin Bieber nélkül. A képeket itt tudod megnézni.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés

Májusban jelentette be Hailey Bieber a terhességét

Hailey Bieber és Justin Bieber 2018-ban házasodtak össze, majd idén május 9-én jelentették be a modell terhességet, miután megújították az esküvői fogadalmukat Hawaiin. Hailey azóta is büszkén mutogatja a pocakját és lenge ruhákat, crop topokat, valamint testhezálló, áttetsző blúzokat visel.

A modell nemrég azt is elárulta a rajongóknak, hogy mi az az étel, amit rettentően kíván, amióta terhes: tojássalátával és csípős szósszal kiegészített savanyúság.

Ami a baba nemét illeti, azt még nem árulta el Hailey Bieber, viszont május végén feltűnt valami a rajongóknak: Hailey a rózsaszín virágos manikűrjéről megosztott fotóhoz azt írta: „Kis cseresznyevirág a körmeimen, kis cseresznyevirág a hasamban” – ebből pedig arra következtettek a rajongók, hogy valószínűleg kislány érkezik Bieberékhez.

Forrás: Pagesix, Fotó: Getty Images