Kiderült, hogy mikor születhet meg Hailey és Justin Bieber kisbabája

2024. május 13.
Hailey és Justin Bieber néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy első gyermeküket várják. Egy közeli forrás azt is elárulta, hogy a házaspár mikorra várja a kisbaba érkezését.
Kiderült, hogy mikorra várhatja Hailey és Justin Bieber gyermekük érkezését

Justin Bieber és felesége, Hailey Bieber néhány nappal ezelőtt jelentette be a nagy hírt, miszerint első gyermeküket várják. A házaspár Instagram-oldalán osztott meg egy videót, amelyen jól látszik Hailey gömbölyödő pocakja. A videó megjelenése után rengeteg találgatás merült fel azzal kapcsolatban, hogy Hailey Bieber a várandósságának vajon hányadik hónapjában tart. Hailey és Justin láthatóan egészen sokáig titokban tudták tartani a baba érkezését, azonban egy forrás szerint a pár családja és barátai végig tudtak róla. 

Hailey és Justin egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy hány hónapos a magzat, azonban egy közeli forrás a TMZ-nek elárulta, hogy Hailey Bieber valójában kicsivel több, mint hat hónapos terhes. Ez azt jelenti, hogy a modell hamarosan a harmadik trimeszterbe lép, így talán nyár végére már meg is születhet közös gyermekük. A házaspár állítólag már a tökéletes nevet is kiválasztotta kisbabájának és elkezdték átalakítani a 26 millió dollárt, azaz körülbelül 9 milliárdot érő otthonukat is. A bennfentes azt is elárulta, hogy Hailey és Justin miért titkolta olyan sokáig a nagy hírt. 

„Nagyon fontos volt, hogy csend vegye őket körül, és ezt a lehető leghosszabb ideig élvezzék, még mielőtt kiállnak a nyilvánosság elé. A híreket a családjukkal és a közeli barátaikkal már elég korán megosztották” – mondta, majd azt is hozzátette, miszerint Justin már alig várja, hogy apuka lehessen.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images