Hailey Bieber kismama-outfitjétől nem látsz ma menőbbet

2024. június 04.
Hailey Bieber új szintre emelte a kismamadivatot egy TikTok-videóban. A várandós modell outfitjénél nem látsz ma menőbbet.
Hailey Bieber kismama outfitjétől nem látsz ma menőbbet

Május 10-én derült ki, hogy Justin Bieber és Hailey Bieber első gyermeküket várják, a modell pedig szokásához híven, áldott állapotban is nagyszerű kismama-outfitekkel rukkol elő, amikor utcára lép. Hailey Bieber szerint egy jó kismamaruha kétféle lehet: a vintage kabátokat kombinálja a jól bevált alapdarabokkal, a hétvégéken pedig meghúzza a váratlant.

Így tett június 2-án, vasárnap is, amikor megosztott egy TikTok-videót a napi sminkrutinjáról, amit aztán közeli barátnője, Gigi Hadid is közzétett az saját Instagram-oldalán. Miközben sminkelt az autó anyósülésén, a modell egy B betűt formázó medállal ellátott nyakláncot és egy kék-fehér pólóinget viselt. Kiderült, hogy a felsője egy 185 dolláros darab Hadid Guest in Residence kollekciójából.

Hailey Bieber ritkán visel pólóingeket, de ebben a szezonban annyira népszerűek voltak a kifutón, hogy neki is elnyerte a tetszését a stílus – nem is csoda, hiszen a tervezők most különféle texturált szövegekkel dobták fel ezeket a darabokat, hogy felfrissítsék a retró felsőrészt. A modell is egy texturált gingham-mintás darabot viselt, az elején kivágással.

Miután bejelentette, hogy állapotos, Hailey Bieber crop topokkal és áttetsző ingekkel hangsúlyozta pocakját, de hű maradt a stílusához: a sportos vintage darabokat még mindig vadonatúj alapdarabokkal keveri.

Egyébként Hailey Bieber új TikTok-videójában nemcsak a Gigi Hadid-darabot szúrhatjuk ki, hanem a gigantikus eljegyzési gyűrűt is, amit Hawaiin viselt, amikor megújította házassági fogadalmát Justin Bieberrel. A rajta lévő, Lorraine Schwartztól származó gigantikus, ovális alakú gyémánt állítólag 1,5 millió dollárt ér.

Forrás: Marie Claire US, Fotó: Getty Images