Puskás Peti elvitte első fesztiváljára 11 hónapos kisfiát – imádni valóan táncoltak együtt

2024. augusztus 02.
Puskás Peti a minap kilátogatott a Paloznaki Jazzpiknikre, ahova nem mást vitt magával, mint 11 hónapos kisfiát, Ábelt.
Puskás Peti kisfia Ábel

Puskás-Dallos Peti a Paloznaki Jazzpikniken bulizott, és vele tartott a kis Ábel is, Peti és Puskás-Dallos Bogi 11 hónapos kisfia. Az énekes egy videót is feltöltött az Instagram-oldalára a fesztiválozásról: a felvételen azt láthatjuk, ahogy Puskás Peti elképesztő cuki módon táncikál a karjában tartott Ábellel. A videó mellé a büszke apuka mindössze ennyit írt: „Első fesztiválozás életem értelmével.”

Az édes felvétel – nem annyira meglepő módon – Puskás Peti követőinek a tetszését is elnyerte, akik nem győzték lájkolni az imádni való apa-fia pillanatot. És bár ezen a felvételen csak hátulról volt látható a kisfiú, korábban már a rajongók azt is megállapították, hogy Dallos Bogi és Puskás Peti első gyereke kifejezetten az édesapjára hasonlít. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Puskás-Dallos Peti (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés

A hasonlóság azon a legutóbbi fotón tűnt fel a követőknek, amit Puskás Peti szintén az Instagram-oldalán osztott meg. A képen Puskás Peti és Ábel is baseballsapkát viselnek és mindketten oldalra néznek, így egészen jól kivehetővé válik a kisfiú arcocskája. (Akit a szülők eddig direkt nem mutattak még meg szemből.) De így oldalról is tökéletesen látszott, mennyire hasonlít egymásra apa és fia.

Ráadásul Puskás Peti kisfia pont olyan stílusos volt ezen a fotón, mint apukája, és egy fehér csíkos felsőben ücsörgött az énekes ölében.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Puskás-Dallos Peti (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés

Dallos Bogi és Puskás Peti első gyermeke, Ábel tavaly szeptember elején született meg, és azóta ragyogja be a zenész pár mindennapjait. Peti és Bogi 2019-ben ismerkedtek meg, amikor együtt zsűriztek az X-Faktorban. 2021-ben történt meg az eljegyzés, ami után fél évvel az esküvőt is megtartották, aminek egyik különlegessége az volt, hogy csak vega és vegán fogásokat tálaltak fel a násznépnek. 

Fotó: Central Archív