Mihalik Enikő tökéletes alakjára nincsenek szavak: bikiniben mutatta meg formás idomait

2024. augusztus 06.
Mihalik Enikőnek ismét sikerült felrobbantania a netet! Az Instagram-sztorijában megosztott egy bikinis képet, ami után az embernek szemernyi kétsége sem lehet arról, hogy a 37 éves modell még mindig bomba formában van.
Mihalik Enikő bikiniben mutatta meg tökéletes alakját

Mihalik Enikő alakja egyszerűen tökéletes a legfrissebb képe szerint. Korábban sokan megjegyezték, hogy a szülés után rengeteget fogyott, de sikerült visszanyernie a szülés előtti alakját és szemmel láthatóan a modell is meg van elégedve magával!

Azzal örvendeztette meg a rajongóit, hogy kiposztolt az Instagram-sztorijába egy bikinis képet. Mihalik Enikő rózsaszín, sárga virágmintás bikinije is látványos darab, de maga az összkép teljesen elvarázsolta a rajongókat.

Mihalik Enikő bikiniben

Mihalik Enikő bikiniben

A korábbi Instagram-sztorik szerint Mihalik Enikő hol a tengerparton, hol pedig egy hotel medencéjében élvezi a forró augusztust, ahol koktélt szürcsölget és minden bizonnyal sokan szívesen cserélnének a modellel! Mihalik Enikő és családja jelenleg Cipruson töltik a jól megérdemelt nyaralásukat, és ahogy a korábbi sztorikból kiderült, most vakációzik először együtt a család. Valószínűleg az Amerikában élő modell és családja annyira elfoglalt volt az utóbbi években, hogy nem volt idejük egy közös kiruccanásra.

Bár nem olyan gyakran, mint régen, de még mindig jelen van Mihalik Enikő a közösségi médiában és időről időre megoszt képeket magáról vagy éppen a családjáról. Alig egy hete posztolta, hogy megünnepelték 3 éves kislánya, Eva Rose születésnapját, aki hatalmasat nőtt! Ám nemcsak az édes Eva Rose-ról készült képekkel lepte meg a rajongókat, hanem egy meghitt kép is került a galériába, amin a férjével, Korányi Dáviddal romantikáznak. Érdemes végigpörgetni a képeit!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

𝐄𝐍𝐈𝐊𝐎 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐋𝐈𝐊 (@eniko) által megosztott bejegyzés

Forrás: Instagram, Fotó: Getty Images