Blake Lively elárulta, hogy mi a hosszú házasságának titka

2024. augusztus 07.
Blake Lively és Ryan Reynolds még a Zöld Lámpás forgatásán ismerkedett meg egymással, azóta pedig már négy gyermekük született és boldog házasságban élnek. A színésznő elmondta, hogy mi a hosszú házasságuk titka.
Blake Lively elárulta, hogy mi a hosszú házasságának titka

Hollywood sztárpárja, Blake Lively és Ryan Reynolds között még külső szemmel is érezhető a harmónia, a boldogság és a szeretet. A párosnak nemrég született meg a negyedik gyermeke. A baba 2023-ban született, de eddig nem sokat lehetett tudni róla, azonban idén azt is elárulták, hogy milyen különleges nevet kapott a kicsi. 

Blake Lively és Ryan Reynolds már több mint egy évtizede együtt vannak, az elmúlt évek pedig igen mozgalmasak voltak számukra. Talán amit nem tudtunk Blake Livelyről és Ryan Reynoldsról, az nem más, mint az, hogy állandóan ugratják egymást. Mi tagadás, ez nemcsak szerethetővé teszi őket, de az is lehet, hogy a hosszú kapcsolat titka.

 Blake Lively most elárulta, hogy mi a sikeres házasságuk titka. A 36 éves színésznő azzal viccelődött, hogy anyósa, Tammy Reynolds az oka annak, hogy már több mint egy évtizede egy párt alkotnak. 

„Nagyon irányító. Az egyetlen ok, amiért Ryannel vagyok, az az, hogy az anyósommal legyek” – mondta Blake viccelődve. 

Tammy az évek során számos A-listás eseményen vett részt a hollywoodi sztárpárral. Legutóbb a fiával és menyével látták az It Ends With Us című film keddi premierjén. A páros már számtalan alkalommal bebizonyította, hogy az idő múlásával csak erősödött a kapcsolatuk. Blake Lively azt mondja, ennek oka, hogy azt a szabályt hozták, miszerint egyszerre nem dolgozhatnak azért, hogy a magánéletüket tudják előtérbe helyezni. Ryan Reynolds a sikeres és hosszú házasságukat egy 17 éves barátsághoz is hasonlította.

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images