Mihalik Enikő kislánya imád táncolni – édes videót posztolt a modell Eva Rose-ról

2024. augusztus 07.
Mihalik Enikő előszeretettel oszt meg Instagram-oldalán pillanatokat az életéből. Nincs ez másképp kislányával, a 3 éves Eva Rose-zal sem, aki igazi örökmozgó – legutóbb a medenceparton táncolt édesanyjával.
Mihalik Enikő lánya, Eva Rose

A New Yorkban élő modell már többször osztott meg képeket és videókat lányáról Instagramján, arra azonban általában figyel, hogy az arca ne látszódjon. Ezúttal két közös olyan videót tett ki, amelyen ő és a lánya egy hatalmas, üres medencében, illetve annak partján tartanak anya-lánya programot. A modell nemrég szintén pancsolós, aranyos és humoros hangulatú kontenteket osztott meg a lányáról.

Az első videó nemcsak édes, de kifejezetten esztétikus is a színesre festett fallal a háttérben és a meleg árnyalatokkal. Ezen Enikő egy úszógumit próbál ráadni örökmozgó lányára. Az apró mozzanatokból és gesztusokból úgy tűnik, anya és lánya között csodás az összhang.

Mihalik Enikő és Eva Rose együtt lubickoltak

Mihalik Enikő és Eva Rose együtt lubickoltak

Bár az már a korábbi Instagram-sztorik és posztok alapján is sejthető volt, itt igazán jól látszik, hogy Eva Rose nem csak az anyukáját imádja, de táncolni is.

Enikő és Eva Rose együtt táncoltak a medenceparton

Enikő és Eva Rose együtt táncoltak a medenceparton

Enikő arról is tett már ki fotót, ahogyan egy ízig-vérig New York-i pizzázóban falatozik a lánya egy barátnőjével. Ezen a képen is Eva Rose jellegzetes göndör fürtjeiről már azonnal felismerhetjük. Eva Rose édesapja Korányi Dávid, akivel Mihalik Enikő 2020-ban ismerkedett össze, szerelmük pedig azóta is töretlen. A modell csak ritkán mutatja meg a nyilvánosságnak a lányát, leggyakrabban egy 24 óráig elérhető, majd eltűnő Instagram-storyban szokott róla képet posztolni, de azt is csak úgy, hogy édes göndör fürtjein kívül semmi se látszódjon belőle.

Fotó: Getty Images, Instagram