Meghan Markle dührohamot kapott: üvöltözött a producerekkel és még Harry hercegre is berágott

2024. augusztus 09.
Úgy hírlik, nem sikerült túl fényesen Meghan Markle és Harry herceg legutóbbi interjúja, ugyanis olyan kérdéseket tettek fel, amire nem számított az exszínésznő.
Meghan Markle és Harry herceg interjúja vitába torkollott

Meghan Markle-lel és Harry herceggel Jane Pauley készített nemrég interjút a CBS Sunday Morning in America műsorában. Az interjúban Pauley felhozta Meghan Markle Oprah Winfrey-vel folytatott hírhedt beszélgetését, aminek során nyilvánosságra hozta az öngyilkossággal kapcsolatos gondolatait. Amíg a királyi család tagja volt, életét a brit média és a közvélemény olyannyira megnehezítette, hogy nem látott más kiutat. Ezután olyan kérdéseket tett fel Meghan Markle-nek, amire szemmel láthatóan nem számított és ez kimondottan felbőszítette az exszínésznőt.

Angela Levin királyi életrajzíró azt mondta: „Miután az interjú véget ért, üvöltözött a producerekkel, és nagyon-nagyon bosszús volt”, majd hozzátette: „Nem tudta visszatartani a haragját, a dühét.”

Levin olyan dolgokat is észrevesz, amiket az átlagos néző nem feltétlenül, és azt mondta, valószínűleg az sem tetszett Meghan Markle-nek, amit Harry herceg nyilatkozott: „Nem tudta elviselni, hogy Harry megszólal. Gyilkos szemekkel és szörnyű arckifejezéssel nézett rá, mert nem akarta, hogy beszéljen.” Végül a királyi életrajzíró fontos dolgot emelt még ki Harry herceggel kapcsolatban: „Jelenleg nagyon el van veszve… Szerintem nagyon-nagyon rosszul van. Úgy tűnik, nem bírják tovább egymást.”

A CBS-es mély érzelmekkel teli beszélgetés volt az első közös tévés szereplése Meghan Markle-nek és Harry hercegnek 2021 óta. Az interjú célja az volt, hogy elindítsák a The Parents Network kezdeményezést, ami lelki támogatást nyújt azoknak családoknak, akiknek a gyerekei online zaklatás miatt követtek el öngyilkosságot.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images