Szomorú részletek derültek ki Meghan és Harry Oprah-interjújából

2021. március 02.
Meghan Markle majdnem túlélhetetlennek nevezte az életet a királyi családban az Oprah Winfrey-nek adott mélyinterjújában.

Először pillanthattunk be a CBS tévécsatornán Harry és Meghan Markle interjújába, amelyet a legendás műsorvezetőnek, Oprah Winfrey-nek adtak. Sussex hercegi párja olyan döbbenetes részleteket árult el arról, hogyan érezték magukat a brit királyi család közelében, hogy a műsorvezető csak annyit tudott mondani: „Sokkoló, amit mondatok. Várjatok egy percet.”

meghan-markle-harry-oprah-interju

A várandós Meghan Markle, aki a reklámszünetben levetített előzetesben nem szólal meg, csupán sokatmondón ránézett a milliárdos médiamogulra, amikor Winfrey azt kérdezte tőle: „Hallgattál vagy elhallgattattak?”

Winfrey ekkor hozzátette: „Csupán tisztázni szeretném, hogy mindenki előtt világos legyen, nincs olyan téma, ami tabu lenne.” Egy másik pillanatban pedig azt mondta Markle-nek: „A már-már túlélhetetlen úgy hangzik, mint ahol volt egy fordulópont.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CBS (@cbstv)

Meghan Markle ruhája is figyelemreméltó. Egy 4700 dolláros Giorgio Armani estélyit visel, haját hátrakötötték az arcából, hogy minden gesztusa jól látható legyen. Végig fogták egymás kezét férjével, aki többször előhozta azt a törést, amit édesanyja, Diana hercegnő halála okozott életében. „A legnagyobb félelmem az, hogy a történelem megismétli önmagát” – mondta Harry a műsorvezetőnek. 

Harry megemlíti édesanyja 1995-ös híres interjúját, amelyet a BBC műsorvezetőjének, Martin Bashirnak adott. Itt beszélt először Károly herceg és Kamilla Parker Bowles viszonyáról. Harry azt is kimondta, hogy még mindig nem tette túl magát édesanyja halálán. „Nagyon örülök és boldog vagyok, hogy itt ülhetek a feleségemmel az oldalamon és beszélgethetek veled, mert most kezdem megérteni, milyen lehetett neki egyedül végigmenni ezen a folyamaton éveken át. Mert hihetetlenül nehéz volt nekünk is, de legalább ott voltunk egymásnak.”

A Harryvel és Meghan Markle-lel készült kétórás interjú március 7-én kerül adásba. A hercegi pár beszél arról a döntéséről is, miért hagyták el a királyi családot és költöztek Kaliforniába fiukkal, Archie-val. 

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvastad már?