Meghan Markle 5 év után visszatért az Instagramra

2024. március 15.
Meghan Markle március 14-én 5 év kihagyás után visszatért az Instagramra egy üzleti profillal.

A 42 éves Meghan Markle március 14-én hivatalosan is elindította az American Riviera Orchard márkát. Igaz, hogy jelenleg még a márkáról nem sokat tudunk, de a leírásban ez szerepel: „Meghan, Sussex hercegnője alapította 2024-ben.” Egyes feltételezések szerint a fiók leginkább a korábban vezetett, The Tig blogjának a folytatása lesz. A profilon megjelent egy sztori is, amely Meghan Markle-ről készült.

Meghan Markle újra az Instagramon

Meghan Markle újra az Instagramon

Markle visszatérése napokkal azután történt, hogy sógornője, Katalin hercegné egy Photoshop-botrányba keveredett a közösségi oldalakon. A szintén 42 éves Katalin portréja, amelyen a gyerekeivel együtt látható, digitálisan módosított volt a képügynökségek véleménye szerint. A botrányt nem hagyhatta szó nélkül a hercegné sem: Katalin megtörte a csendet, és kiadott egy közleményt, amelyben bevallotta, hogy ő szerkesztette meg a képet. „Mint sok amatőr fotós, én is kísérletezem időnként a szerkesztéssel. Szeretnék bocsánatot kérni a tegnap megosztott családi fotó okozta zavarokért” – írta a hivatalos fotóról.

Meghan Markle az Instagramon anno

Meghan Markle még 2018-ban deaktiválta @meghanmarkle nevű profilját az Instagramon. Az elmúlt években többször nyilatkozott úgy, hogy hamarosan visszatérhet a közösségi oldalra. 2022 augusztusában is utalt már erre egy interjúban: Akarsz tudni egy titkot? – mondta annak idején a The Cutnak. – Visszatérek… az Instagramra.”

Közösségi oldalait (Instagram, Twitter, Facebook) röviddel a Harryvel kötött eljegyzése után törölte még 2018 januárjában, 3 milliós követőtábort hagyva maga után. Pedig Harry és Meghan azt is elárulták a dokumentumfilmjükben, hogy annak idején az Instagramon ismerkedtek meg. Később egyébként @KensingtonRoyal néven mégis újra felkerült az oldalra – ez volt a Harry és Vilmos herceggel, illetve Katalin hercegnével közös fiókja, de Markle a The Cutnak azt mondta, az itt megjelent tartalmakba egyáltalán nem volt beleszólása. 2019-ben aztán Harry herceggel közösen regisztráltak @sussexroyal néven: az itt látható utolsó poszt 2020 márciusára datálható, ami két hónappal azután van, hogy Harry és Markle bejelentették, hogy visszalépnek a nemesi feladatköreiktől.

Forrás: US Weekly Fotó: Getty Images