Heidi Klum ledobta a bikinit – félmeztelenül strandolt a francia tengerparton az 51 éves modell

2024. augusztus 12.
Heidi Klum 51 évesen is bomba formában van, és ezt büszkén meg is mutatta. A modell a francia tengerparton dobta le a fürdőruhájának jelentős részét, ahol 34 éves párjával pihent.
Heidi Klum félmeztelenül strandolt

Heidi Klum az elmúlt napokban előszeretettel posztolt nyaralásáról. A modell az elmúlt több mint egy hetet férjével, a 17 évvel fiatalabb Tom Kaulitzcal töltötték egy fenséges tengerparti helyen. Heidi Klum legtöbb Instagram-bejegyzésében olyan képeket gyűjtött össze, amelyeken keveset bíz a fantáziára. Az elmúlt néhány napban öltözékeként mindössze egy tanga, egy másik képén pedig egy törölköző szolgált, de bemutatott egy extravagáns fazonú, leopárdmintás bikinit is.

Sokan rajonganak Heidi Klum azon posztjaiért, amelyeken bomba alakját helyezi előtérbe. Akadnak viszont olyanok is, akik felháborodnak rajta. „Nyilván Heidi melltartó nélkül strandolt. Mi mást tenne a figyelemért. De mivel nem fotózta le senki, ezért magának kellett megosztania. Annyira kiszámítható…” – írta a Daily Mail cikke alatt egy hozzászóló, amire egy másik kommentelő így reagált: „Emberek milliói osztanak meg képeket az Instagramon mindennap. Ő miben különbözik tőlük?”

Az alábbi bejegyzésben Heidi Klum bikinifelső nélkül, egy szál tangában andalog a tengerben. Férje, a Tokio Hotel szintén német gitárosa örömmel örökítette meg a látványt.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés

 

A modell a párjával közös szelfiket is rendszeresen megoszt – nem volt ez másképp közös nyaralásuk során sem.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés

 

Nemrég a modell szintén Tom Kaulitzcal közös fotókat tett közzé, ekkor a házassági évfordulójukat ünnepelték. A kétségkívül bomba formában lévő Heidi Klum imádja, hogy majd’ 20 évvel fiatalabb a párja, hiszen ezáltal ő is fiatalabbnak érzi magát. Persze ennek nemcsak a férje az oka, a modell egyébként is a pörgős élet híve.

Forrás: Daily Mail, fotó: Getty Images