Heidi Klum falatnyi szexi fehérneműben hódította meg Párizst

2024. július 02.
Heidi Klum imádja, ha mindenki róla beszél. A német szupermodell most éppen falatnyi szexi fehérneműjével hívta fel magára a figyelmet.
Heidi Klum falatnyi szexi fehérneműben hódította meg Párizst

A német szupermodellel kapcsolatban csak úgy záporoznak a hírek, amik arról szólnak, hogy éppen milyen meglepő húzással lepte meg a rajongóit. Ezúttal sem bízta a dolgokat a véletlenre. Heidi Klum most ugyanis egy mélyen dekoltált szexi fehérneműben vonta magára a világ figyelmét.

Az 51 éves modell éppen európai körútján pihen, miközben párizsi szállodájából posztolt egy igazán dögös fotót az Instagram-oldalára. Heidi Klum szinte semmit nem hagyott a fantáziára, amikor megmutatta 12,1 millió követőjének falatnyi, mélyen dekoltált csipkés fehérneműjét, amiből majdnem teljesen kilátszottak a mellei.

A fotón a sztár szőke tincseit kócos hullámokban viselte és biztos, ami biztos, még egy fekete tűsarkút is húzott a drámai pózhoz, amivel eltakarta a fotón az alsó felét. „Jó éjszakát, Párizs” – írt a bejegyzéshez egy piros szívecskés emoji társaságában. Az ikonikus modell ezután azt is megosztotta követőivel, hogy a Moulin Rouge-ban járt, majd hajnali négykor elfogyasztott egy „kis” éjszakai nasit is: mégpedig tésztát, húst és sült krumplit, amit egyáltalán nem bánt meg.

A négygyermekes édesanya ezen a nyáron európai körútra indult, ahonnan nemrég megmutatta hihetetlen alakját is, miközben félmeztelenül napozott egy olasz tengerparton 34 éves férje, Tom Kaulitz oldalán. Klumot egyáltalán nem zavarja a korkülönbség, és erre jó oka van. „Lehet, hogy tíz év múlva problémám lesz vele, lehet, hogy akkor nem fogok tetszeni neki. 20 év múlva 70 éves leszek. Általában megtervezem a jövőt – de a férjemmel az itt és mostban élünk” – nyilatkozta korábban a Glamour magazinnak.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images