51 éves lett Heidi Klum, az extrém szettek királynője – ezek voltak a legmerészebb ruhái

2024. június 03.
51. születésnapját ünnepelte Heidi Klum, aki a nagy nap alkalmából anyaszült meztelenül pózolt a kamera előtt. Ennek apropóján összeszedtük a szupermodell legextrémebb ruhakölteményeit.
51 éves lett Heidi Klum, az extrém szettek királynője - ezek voltak a legmerészebb ruhái

Az elmúlt évek során már bebizonyosodott, hogy abban az esetben, ha Heidi Klum vörös szőnyegre lép, minden szem rászegeződik. A német-amerikai szupermodell szereti megdöbbenteni a közönséget extrém ruháival, ennek ellenére törekszik arra, hogy megjelenése mindig stílusos és igényes maradjon. Heidi Klum nemrég például egy teljesen áttetsző ruhában érkezett az AmfAR gálára. Testét szinte semmi nem takarta félig áttetsző fehér tollas ruhájában. Az 51 éves sztárról köztudott, hogy jóban van magával, ugyanis minden eseményen csak úgy ragyog, de mindemellett törekszik arra, hogy ruhaválasztásai ellenére jól érezze magát a bőrében. Heidi márciusban például újra angyalszárnyakba bújt a német Glamour kedvéért, bebizonyítva, hogy egy Victoria’s Secret-modell mindig Victoria’s Secret-modell marad!

@marieclairehun

51 éves lett Heidi Klum, az extrém szettek királynője. Ennek apropóján összeszedtük a szupermodell legextrémebb ruhakölteményeit.👠 Olvass bővebben róluk a marieclaire.hu-n! #heidiklum #fashion #divat #birthday

♬ original sound – DJ R-LO | The Peoples DJ

A szupermodell múlt szombaton ünnepelte 51. születésnapját, így a nagy ünneplés közepette egy Instagram-sztorit is megosztott követőivel. Heidi a férjével, Tom Kaulitzcal töltötte a nagy napot, és láthatóan olyan jól érzi magát a bőrében, mint még soha. Heidi nem hagyott semmit sem a képzeletnek, ugyanis anyaszült meztelenül pózolt a kamera előtt, mellkasát pedig pusztán a kezével takarta el. A fotó láthatóan eléggé megosztotta a követőtáborát, ugyanis vannak, akik nemtetszésüket fejezték ki azért, amiért Heidi ilyen kevés ruhát viselt. A modell tisztában van megosztottságával, így egy korábbi interjú során reagált is a történésekre. 

 

Tudom, hogy olykor megbántom az embereket, de azt hiszem, hitelesnek kell maradni. Olyan nő vagyok, aki szeret nőies lenni, aki néha hangos és színes” – mesélte, majd így folytatta: „Ha bosszantom az embereket ezzel, csak annyit kell tenniük, hogy kikövetnek engem. Ez csak egy gombnyomás. Mindenki legyen az, aki lenni akar. Nem fogok úgy tenni, mintha más lennék csak azért, mert valaki nem úgy szeret, ahogy vagyok.”

Kétségtelen, hogy ha Heidi megjelenik valahol, azt bizony nem lehet szó nélkül hagyni. Ennek apropóján összeszedtük az elmúlt években viselt legextrémebb ruhakölteményeit. 

Heidi Klum aranyban pompázik 

Heidi Klum aranyban pompázik 

Heidi Klum aranyban pompázik

Heidi Klum igazi istennőként vonult a 2024-es Oscar-díjátadó afterpartyján, ahol úgy döntött, hogy korábbi ruháját egy testhezálló, kivágott arany ruhára cseréli. A kivágásoknak köszönhetően a szupermodell megmutathatta csodás alakját, nem beszélve a merész, felsliccelt megoldásról. 

Heidi Klum Lever Couture ruhája 

Heidi Klum Lever Couture ruhája 

Heidi Klum Lever Couture ruhája

A szupermodell a 2023-as LACMA Art+Film gálájára a „tél királynőjeként” tündökölt. Heidi Klum mélyen dekoltált Lever Couture ruháját ezüst flitterszálak díszítették. Megjelenését piros körmök és egy hosszú, lógós fülbevaló egészítette ki. 

Heidi Klum egy extrém, de mégis elegáns maxiruhában 

Heidi Klum egy extrém, de mégis elegáns maxi ruhában 

Heidi Klum egy extrém, de mégis elegáns maxi ruhában

A cannes-i filmfesztiválon a The Pot au Feu premierjén részt vevő Heidi Klum kétségkívül ellopta a show-t. Sárga maxiruhája mély nyakkivágással volt ellátva, a felsliccelt szoknyájának köszönhetően pedig tökéletes lábait is megvillanthatta.

Heidi Klum mesébe illő ruhája

Heidi Klum mesébe illő ruhája

Heidi Klum mesébe illő ruhája

Heidi A kis hableány premierjén láthatóan nagyon komolyan vette a feladatát és az eseményhez illő hercegnős ruhában lépett szőnyegre. A modell testét ezúttal sem fedte sok textil, ennek ellenére ízléses eleganciáját nem lehet vitatni.

Forrás: Sheknows Fotó: Getty Images