Katalin hercegné ragyog, míg a borostás, nyúzott Vilmosra alig ismerünk rá ezen a friss felvételen

2024. augusztus 12.
A rákkal küzdő Katalin hercegné a férjével, Vilmos herceggel együtt egy különleges videóban ünnepelte Nagy-Britannia olimpikonjait. A felvételen a walesi hercegné egészen fantasztikusan néz ki, ugyanez azonban férjéről nem mondható el.
Katalin hercegné Vilmos herceg

A sugárzó walesi hercegnő szívhez szóló üzenetet küldött a brit olimpikonoknak a párizsi olimpia befejezése előtt. Katalin hercegné – aki továbbra is megelőző kemoterápián esik át – szinte ragyogott a tegnap közzétett videóban. Miközben mellette álló férje, Vilmos herceg szokatlanul nyúzottnak és borostásnak látszott. 

„Mindannyiunk nevében Nagy-Britannia csapatának” – mondta a walesi hercegné az Instagramra vasárnap feltöltött klipben. „Szép teljesítmény mindaz, amit elértetek. Mindannyiunkat inspiráltatok” – tette hozzá Vilmos herceg.

A háromgyermekes anyuka egy csíkos fekete-fehér pólót viselt a videóban, hasonlót ahhoz, amit akkor volt rajta, amikor márciusban felfedte rákdiagnózisát. Haját elegánsan egyenesre formázta, oldalválasztóval. Ami Vilmos herceget illeti, egy kék Adidas pólót viselt az olimpia logójával.

Katalin hercegné ragyog, míg a borostát, nyúzott Vilmosra alig ismerünk rá

Katalin hercegné ragyog, míg a borostás, nyúzott Vilmosra alig ismerünk rá

„Szép munka @teamgb, milyen hihetetlen utazás!” – állt a videó leírásában. „Minden sportoló hatalmas elhivatottságról, szívről és szenvedélyről tett tanúbizonyságot. Mindannyian büszkék vagyunk rátok!”

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales) által megosztott bejegyzés

 

Katalin hercegné nem vett részt a nyári párizsi játékokon. Az utolsó nyilvános szereplése a 2024-es wimbledoni tenisztorna volt. Előtte júniusban a Trooping the Colour parádén is megjelent Vilmos herceg, valamint három gyermekük mellett. A júniusi ünnepségen Katalin hercegné sugárzott, miközben családjával a Buckingham-palota egyik erkélyén nézte végig az eseményt.

A júniusi megjelenése előtt egy rajongóknak írt levélben tájékoztatta a külvilágot egészségi állapotáról, és úgy fogalmazott, hogy vannak „jó és rossz napjai”, de „jó úton halad”.

Fotó: Getty Images Forrás: Instagram