Különleges fotósorozat készült Brad Pittről és George Clooney-ról: eszméletlenül szexisek együtt

2024. augusztus 14.
Brad Pitt és George Clooney egy igazán különleges fotózáson vettek részt és nem is akárhol: a franciaországi correns-i Château Miravalban. Bizony ez, pontosan az a hely, amiért a pereskedés folyik Angelina Jolie-val.
Brad Pitt és George Clooney franciaországi fotózáson jártak

Brad Pitt úgy döntött, hogy a GQ magazin fotózását a franciaországi correns-i Château Miravalban ejti meg barátjával, George Clooney-val. Ez ugyanaz a 1200 hektáros pincészet, amelynek értéke 164 millió dollár, és amiért Angelina Jolie-val már három éve pereskednek.

A 60 éves Brad Pitt és a 49 éves Angelina Jolie 2011-ben együtt vásárolták meg a pincészetet 28,4 millió dollárért, aztán Pitt 2021-ben beperelte feleségét, miután az ő jóváhagyása nélkül eladta tulajdonrészét a Stoli-csoportnak.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

GQ (@gq) által megosztott bejegyzés

Ironikus módon augusztus 23-án lett volna Brad Pitt és Angelina 10. házassági évfordulója, ha 2016-ban nem adják be a válókeresetet, mindössze két évvel azután, hogy összeházasodtak a Château Miravalban.

Ám ezúttal nem a pereskedés miatt került fókuszba a pincészet. Brad Pitt és a 63 éves George Clooney végre újra együtt forgattak és szeptemberben kerül a mozikba a WOLFS – Két magányos farkas c. film. Ebből az alkalomból készített a GQ fotósorozatot a szeptemberi számához, ami meglehetősen látványosra sikeredett. Fantasztikusan néz ki együtt a két színészóriás. Mintha megállt volna az idő, még mindig fiatalosak, és ami a legjobb: semmi és senki sem szabhat gátat a barátságuknak.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

playtuşu (@playtusu) által megosztott bejegyzés

A GQ interjújából az is kiderült, hogy George Clooney és felesége, Amal Clooney három éve vettek egy kastélyt a Château Miraval közelében, sőt, egész pontosan mindössze 9 percnyi autókázás választja el a két jó barátot egymástól.

Forrás: People, Fotó: Getty Images