A 60 éves Brad Pitt ismét gyerekvállaláson gondolkodik

2024. június 14.
Brad Pitt a bizonyíték rá, hogy a kor csak egy szám! A 60 éves színész állítólag ismét családalapításba fogna 34 éves barátnőjével.
A 60 éves Brad Pitt ismét gyerekvállaláson gondolkodik

A hatvanéves Brad Pitt állítólag 100%-ig nyitott rá, hogy gyereket vállaljon barátnőjével, a harmincnégy éves Ines de Ramonnal, miközben még javában zajlik a jogi csatározása exfeleségével, Angelina Jolie-val. A sztár kapcsolata a már meglévő gyerekeivel is egyre romlik. A botrány már odáig fajult, hogy lánya, Shiloh a Pitt vezetéknévtől is meg szeretne válni.

A Daily Mail szerint Brad Pitt Angelina Jolie-val való folyamatos jogi küzdelme és a gyerekeitől való elhidegülés csak megerősítette Ines de Ramonnal való kapcsolatát. Sőt, állításuk szerint valójában a kétszer elvált, hatgyermekes apuka boldogabb, mint valaha, és egyáltalán nem ijeszti meg őt a harmadik házasság vagy az újabb gyerekvállalás gondolata. A sztár állítólag még azt is mondta barátainak, hogy a 34 éves ékszertervező szerinte csodálatos anya lenne.

Brad számára rettenetes, hogy alapvetően nem volt kapcsolata a gyerekeivel, de Ines igazi vigaszt nyújtott számára, és ez közelebb hozta őket egymáshoz” – mondta Pitt egyik barátja a Daily Mailnek. „Nem kizárt, hogy még több gyereke legyen. Ines fiatal, és Brad azt mondta, hogy 100%-ban benne van, ha ő (Ines) gyereket akar. Más szóval, kapcsolatuk gördülékeny és drámamentes. Hosszú távra tervez Inesszel.”

A hírek szerint a pár, akik 2022 vége óta vannak együtt, idén februárban költöztek össze. A hollywoodi szívtiprónak négy közös lánya és két fia van exfeleségével, Angelina Jolie-val. Egy Pitthez közel álló forrás szerint a színész „még mindig rendkívül szereti az összes gyerekét” és az elmúlt időszak történései nagyon megviselték az egész családot.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images