Salma Hayek és milliárdos férje luxusnyaraláson élvezi ki a nyár végét

2024. augusztus 15.
Salma Hayek és milliárdos férje kiélvezik a nyár utolsó napsugarait. Az álompár jelenleg Spanyolországban tölti az idejét.
Salma Hayek férje nyaralás

Salma Hayek és férje, Francois-Henry Pinault jelenleg a spanyolországi Formenterán töltik az idejük, hogy kiélvezzék a nyár utolsó napsugarait. Az 57 éves színésznőt lencsevégre is kapták, amint éppen készült felszállni egy luxushajóra. Salma Hayek általában büszkén mutatja meg bomba alakját, ám ezúttal egy könnyű strandruhát húzott a fürdőruhája fölé. (A Salma Hayek és férje nyaralásáról készült fotókat itt tudod megnézni.)

A kígyóbőrmintás ujjatlan ruhát fodrok díszítették az oldalán, és a színésznő térdéig ért. Salma Hayek sötét fürtjei könnyed hullámokban omlottak le válla fölé, a fején pedig egy könnyű kalap volt, amit valószínűleg az erős napsugárzás ellen vett fel. A megjelenését egy feltűnő nyaklánccal, valamint egy nagy, barna napszemüveggel egészítette ki.

Mindeközben Salma Hayek férje, Francois-Henry Pinault – aki a Kering luxuskonszern vezérigazgatója – megmártózott a vízben, hogy lehűtse magát a nagy melegben. A francia üzletember egy divatos tengerészkék fürdőnadrágot viselt.

Salma Hayek és férje luxus nyaraláson élvezik a nyár utolsó napsugarait

Salma Hayek és férje luxusnyaraláson élvezik a nyár utolsó napsugarait

Salma Hayek színésznő 2009-ben ment hozzá François-Henri Pinault francia iparmágnáshoz, és azonnal a világ egyik leggazdagabb nőjévé vált. Pinault annak a Kering nevű vállalatnak a vezetője, amely alá a többi között olyan divatházak tartoznak, mint a Gucci, a Balenciaga és a Saint Laurent. Ennek köszönhetően van Pinault a Bloomberg Billionaires Indexének élmezőnyében, több mint 40,6 milliárd dolláros vagyonával. 

A pár 2006 óta van együtt, de Salma Hayek elmondása szerint kezdetben nem akart hozzámenni Pinault-hoz. „Fóbiám volt a házasságtól, a szüleimnek, a bátyámnak kellett összefognia ellenem, hogy belemenjek.” Egy legutóbbi interjúban azt is elmondta, milyen érzés volt a világ egyik leggazdagabb férfijához hozzámenni.  „Amikor hozzámentem, mindenki azt mondta, hogy biztos csak a pénzért. Gondoljon mindenki, amit akar. Tizenöt éve vagyunk együtt, és elkötelezetten szerettük egymást” – nyilatkozta Salma Hayek.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images