Salma Hayek Frida Kahlónak öltözve bulizott Madonna koncertjén

2024. április 30.
Salma Hayek is megjelent Madonna grandiózus turnéjának zárókoncertjén, méghozzá nem is akárhogyan – a legendás festő, Frida Kahlo bőrébe bújt.
Salma Hayek csillogó estélyiben bűvölt el mindenkit a Velencei Biennálén

Madonna nagyszabású show-val zárta Celebration turnéját Mexikóvárosban. A 65 éves popsztár gyakran hívta meg híres barátait koncertjeire: Madonna színpadain felbukkant Kylie Minogue, Ricky Martin, és a Stranger Things sztárja, David Harbour is. Mexikói zárókoncertjére stílusosan nem mást hívott meg, mint Salma Hayeket, aki ráadásul nem is önmagaként, hanem Frida Kahlónak öltözve érkezett!

A legendás festőnőt megidéző Salma Hayek karakteréhez hűen egy virágos fejdíszt, fekete fűzőt és harsány, virágmintás hosszú szoknyát viselt. Az 57 éves filmsztár egy rövid játékban vett részt Madonnával: az énekesnő és Salma Hayek együtt pontozták Madonna táncosait, akik látványos és gyakran meglehetően forró koreográfiákkal szórakoztatták a két barátnőt. A koncerten készült felvételt itt lehet megnézni:

Salma Hayek láthatóan nagyon is élvezte a ráosztott szerepet: látványosan legyezgette magát pontozótáblájával a dögös táncosok láttán és élvezettel figyelte az előadásokat. A show után Madonna Instagramon osztott meg egy rövid bejátszást a Kahlóként színpadra lépő Salma Hayekről, melyben köszönetet mondott barátnőjének, amiért „a világ legboldogabb nőjévé” tette őt.

Salma Hayek és Frida Kahlo különleges kapcsolata

Természetesen nem ez volt az első alkalom, hogy Salma Hayek Frida Kahlo bőrébe bújt, hiszen ő alakította a festőt a 2002-es Frida című filmben is. Salma Hayeket annak idején számos díjra jelölték alakításáért, többek között az Oscar-díj, a BAFTA, a Golden Globe és a Screen Actors Guild legjobb színésznő kategóriájában is versenyzett. Bár az Oscart végül nem ő nyerte el, az alakítás újabb jelentős áttörést jelentett a színésznő életében, világszerte még ismertebbé téve a nevét.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images