Salma Hayek sosem látott esküvői fotókkal köszöntötte milliárdos férjét

2024. április 26.
Salma Hayek 15 év házasság után is imádja az iparmágnás férjét, Francois-Henri Pinault-t.
Salma Hayek férje

A Frida sztárja szerdán az Instagramon osztott meg néhány sosem látott képet az esküvőjéről, és milliárdos férjéről, François-Henri Pinault francia iparmágnásról a házassági évfordulójuk tiszteletére. „Nincsenek szavak, amelyekkel le tudnád írni azt az áldást, hogy megtaláltad a lelki társadat” – írta Salma Hayek az esküvőjükről készült képek alá.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés

 

Salma Hayek és férje, a 61 éves Pinault 2009 áprilisában álltak az oltár elé. A színésznő a gyűrű felhúzásának pillanatáról is mutatott egy eddig sosem látott képet, míg egy másik fotón a gyönyörű menyasszonyi ruhája volt látható. Az esküvőre Valentin-napon került sor Párizsban a szerelmes pár családtagjainak és ismerőseinek társaságában.

Amikor Salma Hayek színésznő 2009-ben hozzáment François-Henri Pinault francia iparmágnáshoz, azonnal a világ egyik leggazdagabb nőjévé vált. Pinault annak a Kering nevű vállalatnak vezetője, amely alá a többi között olyan divatházak tartoznak, mint a Gucci, a Balenciaga és a Saint Laurent. Ennek köszönhetően van Pinault a Bloomberg Billionaires Indexének élmezőnyében, több mint 40,6 milliárd dolláros vagyonával. 

A pár 2006 óta van együtt, de Salma Hayek elmondása szerint kezdetben nem akart hozzámenni Pinault-hoz. „Fóbiám volt a házasságtól, a szüleimnek, a bátyámnak kellett összefognia ellenem, hogy belemenjek.” Egy legutóbbi interjúban azt is elmondta, milyen érzés volt a világ egyik leggazdagabb férfijához hozzámenni.  „Amikor hozzámentem, mindenki azt mondta, hogy biztos csak a pénzért. Gondoljon mindenki, amit akar. Tizenöt éve vagyunk együtt, és elkötelezetten szerettük egymást” – nyilatkozta Salma Hayek.

Fotó: Getty Images