Szorosabbra fűzték a kapcsolatukat? Otthonában köszöntötte fel Ben Afflecket volt felesége

2024. augusztus 16.
Ben Afflecket az utóbbi egy napban boldogabbnak látták, mint az elmúlt években bármikor, ezt pedig lehet, hogy volt feleségének, Jennifer Garnernek is köszönheti.
Szorosabbra fűzték a kapcsolatukat? Jennifer Garnert Ben Afflecknél kapták lencsevégre a születésnapján

A Jennifer Lopez és Ben Affleck válásáról szóló pletykák még márciusban ütötték fel a fejüket, azonban minden jel arra utal, miszerint ez már nem csak pletyka. A házaspár mögött nehéz hónapok vannak, hiszen a házassági évfordulójuk előtt néhány nappal kezdték el árulni a közös házukat, ráadásul a születésnapokat sem töltötték együtt. 

Jennifer Lopez július végén tartotta meg a Bridgerton tematikájú születésnapját, amelyen „meglepő” módon Ben Affleck nem vett részt. Ben Affleck augusztus 15-én, csütörtökön ünnepelte az 52. születésnapját, és hiába a válás, szokatlanul boldogan érkezett meg a kaliforniai Beverly Hills-i irodájába. Az elmúlt pár évben a színész leginkább a szenvedő arckifejezéseiről vált híressé. Ben Affleck több alkalommal is látványosan rosszul érezte magát, amikor különféle puccos eseményeken kellett megjelennie felesége, Jennifer Lopez mellett. 

Lehetséges, hogy a hirtelen jött boldogság volt feleségének, Jennifer Garnernek köszönhető, hiszen a színésznőt lencsevégre kapták, amikor meglátogatta Afflecket. Jennifer egy csíkos fehér pólót és egy sötétkék nadrágot viselt. Megjelenését pedig néhány ékszerrel tette teljessé. Úgy tűnik, hogy Jennifer Garner és Ben Affleck még a válásuk ellenére is szoros baráti kapcsolatot ápolnak és éretten kezelik a helyzetet. 

Belsős információk szerint JLo saját italmárkája volt az egyik dolog, ami megtörte az egykori álompár kapcsolatát. Bár az énekesnő már azelőtt elindította a saját italgyártó cégét, hogy újra összejött volna a színésszel, Ben Affleck úgy érezte, hogy JLo nem veszi figyelembe az állapotát azzal, hogy vodkát és és tequilát kezdett árulni. Elvégre hosszú éveket töltött a függőségével való küzdelemmel.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images