A tökéletes apa-fia program: Ben Affleck legkisebb gyermekével szeli az utakat

2024. június 20.
Egyre több pletyka kering Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságával kapcsolatban. Míg az énekesnő olaszországi nyaralását tölti barátaival, addig a színész legfiatalabb gyermekével szeli az utakat.
A tökéletes apa-fia program: Ben Affleck legkisebb gyermekével szeli az utakat

Az utóbbi időben egyre nagyobb reflektorfényben úszik Jennifer Lopez és Ben Affleck, azonban sajnos nem éppen a jó értelemben. A páros nehéz időszakon megy keresztül, ugyanis a pletykák szerint a váláshoz közeledik Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága. Az énekesnő láthatóan még ebben a nehéz időszakban sem hagyja el magát, legutóbbi kiruccanására egy különleges, kötött pucérruhában mutatta meg csodás alakját. 

Ben Afflecket ugyanis szerdán kapták lencsevégre Los Angeles utcáin, miközben legfiatalabb gyermekével, Samuellel motorozott. A páros vélhetően egy jól megérdemelt apa-fia napot tartott, azonban arra ügyeltek, hogy mindketten viseljenek bukósisakot. Az 51 éves Affleck a kiruccanáshoz egy tengerészkék pólót kombinált farmerrel és fehér Nike tornacipővel, míg 12 éves fia szürke pólót, világoskék melegítőt és szürke teniszcipőt viselt. 

A hírek szerint míg Ben Affleck fiával „üti el” az idejét, addig Jennifer Lopez egyedül élvezi az olaszországi nyaralását. Az 54 éves énekesnőt aznap Positanóban látták egy csónakon a barátaival. Bár az énekesnő a múlt hétvégén apák napja alkalmából Ben Afflecket is felköszöntötte, a hírek szerint a házaspár eladja a 60 millió dollárt érő Beverly Hills-i villáját, amelyet még tavaly májusban vásároltak.

„Jennynek elege lett, tényleg megpróbálta, de nem bírja tovább” – mondta a hét elején egy bennfentes a Daily Mailnek, aki szerint a pár kapcsolata egyre rosszabb. 

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images