Sydney Sweeney tűzforró nyaralós fotókkal borzolja a kedélyeket

2024. augusztus 17.
Sydney Sweeney hajózással és vízi sportokkal pihen idén nyáron, de közben nem feledkezik meg követőiről sem: kerek fenekével és dögös dekoltázsával kápráztatja el rajongóit.
Sydney Sweeney

Az Eufória sztárja hajókázással tölti a nyár utolsó napjait és szemmel láthatólag nagyon élvezi a dolgot. A 26 éves Sydney Sweeney Instagram-oldalán osztott meg néhány képet, amiken leginkább hátsója kapta a főszerepet. Ez persze teljesen érthető: Sydney Sweeney kerek, csinos feneke abszolút megérdemli, hogy a figyelem középpontjába kerüljön. A képeken a fiatal színésznő – akit mostanában olyan filmekben láthattunk a mozikban, mint a Madame Web, a Szeplőtlen vagy az Imádlak utálni – egy hosszú ujjú, fekete-fehér dresszt visel, ami csodásan megmutatja formás hátsóját és persze ikonikusnak számító dekoltázsát is. Méghozzá nem is csak egyszer: ahogyan Sydney Sweeney is fogalmaz, a képválogatás igazi „thirst trap”, vagyis vállaltan szexuálisan felhívó, csábító fotókról van szó:

A színésznő nemcsak fantasztikusan néz ki, de úgy tűnik, nagyon élvezi is a hajón töltött napot barátai társaságában, Melissa Hernandez sminkmesterrel és Glen „Coco” Oropeza mesterfodrásszal – akik egyébként gyakran gondoskodnak a színésznő makulátlan megjelenéséről. Sydney Sweeney egyébként szívesen tölti az idejét vízközelben: idén nyáron a wakesurfözést is kipróbálta, amiről szintén Instagram-oldalán számolt be.

Sydney Sweeney „ellentmondásos” teste

Bár Sydney Sweeney előszeretettel megmutatja csinos alakját a közösségi médiában, korábban kapott már hideget-meleget is a teste miatt… Miközben sokan igazi modern szexszimbólumnak tartják, volt, hogy nyilvánosan gyalázták, „rondának” nevezve őt, sőt, nemrégiben egy hollywoodi producer, Carol Baum is kijelentette, hogy „csúnyának és tehetségtelennek” tartja Sweeney-t. A színésznő azt is gyakran megkapta, hogy csak nagy mellei miatt kaphat szerepeket, amire Sydney Sweeney a lehető legfrappánsabb módon reagált: egyszerűen felhúzott egy szürke „Sorry for having great tits”, vagyis „Bocsi, hogy jó melleim vannak” feliratú pulcsit.

Forrás: People Fotó: Getty Images