Sydney Sweeney bikinis nyaralós fotói felrobbantották a netet

2024. április 24.
Sydney Sweeney vakáció-üzemmódba kapcsolt és bikiniben éli életét egy pár hete.
Sydney Sweeney

Sydney Sweeney rengeteg filmes elfoglaltsága után jól megérdemelt nyaralását tölti. Az Eufória sztárja Instagramra töltött fel mostanában több képet, és bár mindegyik a színésznő szabadsága alatt készült, de nem egy helyen.

A képek egyik felét Mexikóból töltötte fel Sydney Sweeney, ahol a barátaival való lazuláson kívül a kite-szörfölést is kipróbálta, több-kevesebb sikerrel. Az egyik rövid videóban Sydney Sweeney egészen egyszerűen felszáll a vízről, miközben deszkája ottmarad, majd a vízbe pottyan, amit egy „Repültem!” felkiáltással konstatál végül.

A nyaralás legnagyobb idejét sok emberhez hasonlóan Sydney Sweeney is bikiniben töltötte, ami – mint a legtöbb ruhadarab – bombasztikusan áll neki, pedig csak egyszerű barna kétrészes fürdőruháról van szó.
 
A képeket továbblapozgatva betekinthetünk egy mexikói mariachi zenekar által megfűszerezett buliba is. Az egyik legutolsó képen pedig Sydney Sweeney egy olyan szürke pulcsiban pózol, amin a felirat azt mondja, hogy „Bocs, hogy jó melleim vannak!”
 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sydney Sweeney (@sydney_sweeney) által megosztott bejegyzés

 

A nyaralás legutóbbi állomása pedig Hawaii volt. Az innen megosztott nyitóképen Sydney Sweeney egy terepjáró tetejéről lóg fejjel lefelé bikiniben. A képhez a Madame Web sztárja még egy fájdalmas szóviccet is gyártott: „Egy pillanat, most épp Hawaiin lógok”.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sydney Sweeney (@sydney_sweeney) által megosztott bejegyzés

 

Fotó: Getty Images

Cikkajánló hozzáadásaTörlésSzerkesztés