Sydney Sweeney elegáns blézerruhában hirdeti a business sikket

2024. március 21.
Sydney Sweeney egy elegáns Versace blézerruhában lépett utcára. Mi tagadás, nagyon jól áll a színésznőnek a business sikk!
Sydney Sweeney elegáns blézerruhában hirdeti a business sikket

Sydney Sweeney egy különleges, elegáns blézerruhában lépett utcára a minap. Az Eufória és az Imádlak utálni sztárja egyre nagyobb stílusikonnak számít, már az összes divatlap azt figyeli, hogy éppen mit visel a színésznő. Érdemes tőle ellesni egy-két styling trükköt, ha fel akarjuk frissíteni a gardróbunkat! Sweeney nemrég egy Miu Miu ruhában vett részt a GLAAD-díjátadón, és éppen most turnézott az új, Immaculate című filmjének sajtóútján, úgyhogy a sztár most egy kicsit távol marad a vörös szőnyegtől.

Sydney Sweeney-t nemrég New York utcáin kapták lencsevégre a fotósok, ahol egy igazán különleges szettben biztosította be, hogy ismét rászegeződjenek a tekintetek. Ezúttal a 2010-es évek nagy divatjának számító bussines sikket értelmezte újra egy kicsit futurisztikus-elegáns stílusban. Kedd este egy tetőtől talpig fekete szettben libbent a nyilvánosság elé, és még egy kis csavart is belecsempészett a klasszikus monokróm megjelenésébe.

Sydney Sweeney elegáns blézerruhában

Egy hosszú ujjú, V-nyakú Versace mini blézerruhát viselt a divatház 2024-es tavaszi/nyári kollekciójából. Az öltözéknek, ami kiemelte Sydney Sweeney vékony darázsderekát, elöl nagy zsebei voltak és egy hosszú cipzár futott rajta végig. A színésznő a szettet egy Versace mini Medusa ’95-ös totebaggel és egy szintén fekete cicás napszemüveggel egészítette ki, majd egy színben passzoló Gianvito Rossi magas sarkúval tette fel a pontot az i-re.

Forrás: Marie Claire US, Fotó: Getty Images