Innen nincs visszaút: Válik Jennifer Lopez és Ben Affleck

2024. augusztus 21.
Megint nem végződik Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata happy enddel. Jennifer Lopez hivatalosan is beadta a válókeresetet, véget vetve a további pletykálásoknak.
Válik Jennifer Lopez és Ben Affleck

Nincs remény a békülésre. Az 55 éves Jennifer Lopez augusztus 20-án – épp a második házassági évfordulójukon –, kedden ügyvéd nélkül beadta a válókeresetet.

Jennifer Lopez – aki a közelmúltban még viselte karikagyűrűjét– 2024. április 26-át jelölte meg a különválásuk dátumának. Ezenfelül a pár nem írt alá házassági szerződést, mielőtt 2022 júliusában összeházasodtak volna – derült ki bennfentesek. Ez azt jelenti, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck egyéni bevételei az elmúlt két évben – akár filmes projektekből, akár nagyobb márkaegyüttműködésekből származnak – közös tulajdon.

Jennifer Lopez – akinek nettó vagyona 400 millió dollár – négy filmben is szerepelt, mióta összeházasodott Bennel, köztük a 20 millió dolláros, saját finanszírozású This Is Me… Now: A Love Story című projektjét, amiben a pár újjáéledt románcát dokumentálja.

Nincs remény: elkerülhetetlen Jennifer Lopez és Ben Affleck válása

Nincs remény: elkerülhetetlen Jennifer Lopez és Ben Affleck válása

2023-ban indította útjára a Delola nevű koktélcsaládját, és világ körüli turnéra indult Jennifer Lopez a legújabb albuma, a This Is Me… című promotálására, de hetekkel a kezdés előtt lemondták, hogy a családra tudjon „koncentrálni”.

Az Oscar-díjas Ben Affleck – akinek nettó vagyona 150 millió dollár – szerepelt az Air – Harc a legendáért (2023) és a Konstrukció (2023) című filmekben. Nemrég fejezte be a 2016-os A könyvelő folytatásának elkészítését is. Hogy tovább bonyolítsák a dolgokat, Jennifer Lopez és Ben Affleck a készülő Unstoppable című filmen együtt dolgoztak.

Jennifer Lopez nem igényli a házastársi támogatást, és arra kérte a bírót, hogy tagadja meg Ben Affleck számára is. A bennfentesek szerint az exek hónapok óta igyekszenek megegyezni az anyagiakkal kapcsolatban. A BBC azt írja, hogy a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon benyújtott dokumentum szerint mindkettejüknek nyilvánosságra kell hoznia olyan információkat, mint jelenlegi bevételeik, kiadásaik, adósságaik és ingatlanjaik. A bíróság erre 60 napot adott Jennifer Lopeznek, és utána 60 napot kap Ben Affleck is.

@marieclairehun

Jennifer Lopez szereti évről évre meglepni a közönséget különleges ruhakölteményeivel. Olvass az énekesnő leglátványosabb fellépőruháiról a marieclaire.hu-n! #jenniferlopez #jlo #fashion #divat #fashiontiktok

♬ I Wanna Know You – BLVKSHP

Forrás: Daily Mail, BBC, Fotók: Getty Images