Jennifer Lopez reagált a válását boncolgató pletykákra

2024. május 23.
Az utóbbi időben rengeteg találgatás látott napvilágot Jennifer Lopez és Ben Affleck válásával kapcsolatban. Az énekesnő habár szűkszavúan, de reagált a pletykákra.
Jennifer Lopez és Ben Affleck

Mindössze pár héttel ezelőtt robbantották fel azok a hírek az internetet, amelyekben azt részletezték, hogy valami nincsen rendben Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságával, mégpedig nem is indokolatlanul. A házaspárt utoljára hét héttel korábban látták együtt mutatkozni, ráadásul egy bennfentes szerint a színész már el is költözött. A rajongókból pedig még nagyobb aggodalmat váltott ki, amikor meglátták, hogy Jennifer Lopez egy olyan Instagram-posztot lájkolt, amelyben arról írtak, hogy mik azok a tulajdonságok, amelyek egy egészségtelen párkapcsolathoz vezethetnek. 

Jennifer Lopez reagált a válásával kapcsolatos pletykákra

Jennifer nemrég elég szűkszavúan nyilatkozott a házasságát érintő kérdésekre. Az énekesnő éppen egy sajtótájékoztatón vett részt a közelgő filmje kapcsán, amikor egy riporter arra kérte, hogy reagáljon a válását taglaló hírekre. Jennifer Lopez a következőt felelte: 

Te jobban tudod, mint én

– zárta rövidre.

Jennifer láthatóan nem szeretne beszélni arról, hogy mi is zajlik jelenleg, azonban egy forrás a hét elején úgy nyilatkozott, miszerint Ben Affleck végre magához tért és véget vetett a házasságának. 

„Úgy érzi, hogy az elmúlt két év csak egy lázálom volt. Most magához tért, és belátta, hogy ez egyszerűen nem fog működni” – mondta. A színész állítólag Los Angelesben keres új otthont. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságáig rögös út vezetett. A páros 2022-ben mondta ki egymásnak a boldogító igent.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images