Margot Robbie a romantikus olasz nyaralásán villantotta meg egyre jobban gömbölyödő hasát

2024. augusztus 28.
Egy hónappal azután, hogy fény derült Margot Robbie terhességére, a színésznő ismét megmutatta egyre növekvő pocakját. A Barbie film sztárja ezúttal Szardínián tölti romantikus vakációját férjével, Tom Ackerley-vel.
Margot Robbie terhesség

Margot Robbie-nak istenien áll a terhesség!

A Barbie című film sztárja rendkívül sikkesen nézett ki, amikor néhány nappal ezelőtt a férjével, Tom Ackerley-vel ebédelni indultak az olaszországi Szardínián. A várandós Margot Robbie a kiruccanás során bátran mutatta meg egyre gömbölyödő hasát.

Az ebédhez a 34 éves Margot Robbie egy laza fekete nadrágot választott, amit egy fehér inggel kombinált. Az ingen csak egyetlen gomb volt begombolva, így szabadon hagyta növekvő pocakját. A klasszikus megjelenést egy fekete kalappal és egy fekete napszemüveggel tette teljessé.

Ami a férjét, Tom Ackerley-t illeti, ő is rendkívül visszafogottan festett. A férfi egy khakiszínű rövidnadrágot, fehér pólót és napszemüveget viselt. A 34 éves Ackerley egy pár fekete Birkenstock szandállal tette teljessé a viseletet.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

MARGOT ROBBIE. ♡ (@dailyrobbie) által megosztott bejegyzés

 

A lesifotósok egy olyan képet is készítettek a terhes Margot Robbie-ról az ebéd alatt, amin a színésznő éppen a hasát simogatta, miközben szerelmesen férjére nézett, aki erre romantikusan megsimogatta Robbie arcát.  

A 34 éves Margot Robbie és Tom Ackerley 2016 decemberében kötötték össze az életüket egy meghitt ceremónia keretében az ausztráliai Byron Bay-ben. Akkoriban a duó már körülbelül két éve járt, miután 2013-ban találkoztak a Francia szvit című háborús dráma forgatásán.

Wall Street farkasa színésznője 2016 májusában a Vogue-nak azt mondta, hogy kapcsolata „London legjóképűbb pasijával” váratlanul érte. „Én voltam az abszolút szingli csaj. A párkapcsolatok gondolatától hánynom kellett. Aztán ez a dolog a hatalmába kerített. Olyan sokáig barátok voltunk. Mindig is szerelmes voltam belé” – nyilatkozta Margot Robbie, majd így folytatta: „De azt gondoltam, hogy ő sosem fog engem viszontszeretni. Aztán mégis megtörtént, és minden olyan természetesen jött.”

Margot Robbie terhességéről július elején szerzett tudomást a világ, amikor a színésznő és férje a Comói-tónál nyaralt, és Robbie először villantotta gömbölyödő terheshasát.

Fotó: Getty Images Forrás: Eonline