Meg Ryan és ritkán látott lánya csajos napot tartottak

2024. augusztus 29.
Nem sűrűn látni mostanában Meg Ryant vagy éppen a lányát, Daisy True-t, de szerdán sikerült őket lencsevégre kapni, amint igazi csajos napot tartottak és New Yorkban shoppingoltak.
Meg Ryan és lánya New Yorkban tartottak csajos napot

Meg Ryan (62) és Daisy (20) a McNally Jackson könyvesboltban válogattak könyveket a SoHo negyedben, mielőtt elmentek ruhákat vásárolni a TriBeCába.

A színésznő – aki nemrég a szarajevói filmfesztiválon tűnt fel – egy fehér pamutfelsőben, fekete nadrágban és tornacipőben mutatta meg könnyed stílusát. Ezenfelül a ’90-es évek romcom-királynője crossbody táskát és napszemüveget viselt. Meg Ryan a szőke, vállig érő tincseit könnyű hullámokba rendezte. ITT találod a fotót anyáról és lányáról.

Meg Ryan lánya, Daisy is elegánsan nézett ki a pillangómintás blúzban, amihez kék farmert és egy fekete övet párosított. Az Angyalok városa sztárja 2006-ban fogadta örökbe Daisyt Kínából. Akkor már volt egy fia, Jack Quaid (32), aki a volt férjétől, a most 70 éves Dennis Quaidtól született. 10 évig voltak házasok, mielőtt 2001-ben véglegesítették a válásukat. 5 évvel később Meg Ryan örökbe fogadta Daisyt, aki 2004-ben született. 

Meg Ryan és lánya, Daisy 2019-ben

Meg Ryan és lánya, Daisy 2019-ben

Tavaly Meg Ryan azt mondta a People-nek a gyerekeivel kapcsolatban: „Két nagyon jó gyerekem van. Vidámak, okosak, kedvesek, érdeklődnek mások iránt, kíváncsiak a világra. Úgy érzem, mindkettő jobbá teszi a világot, és olyan büszke vagyok rájuk. Örömömre szolgál, hogy mindkettőjüket ismerem” – tette hozzá a boldog anyuka.

Daisy tavaly kezdett az egyetemen. Abban az időben Meg Ryan azt mesélte, hogy gyakran látogatta lányát, és azt is bevallotta, hogy szülőként szigorú volt a lányával, például Daisynek 15 éves koráig nem volt telefonja. Míg Daisy még tanul, Jack híres szülei nyomdokaiba lépett és színészként debütált a 2012-es Az éhezők viadalában.

 Forrás: Daily Mail, Fotók: Getty Images