Meg Ryan hosszú idő után újra a vörös szőnyegen – így néz ki most

2024. január 15.
Meg Ryan az utóbbi években csak ritkán, vagy szinte egyáltalán nem állt ki a nyilvánosság elé, most azonban kivételt tett.

Meg Ryan hosszú idő után ismét megmutatta magát a vörös szőnyegen, mégpedig a 2024-es Critics Choice Awards-on. Kétségtelen, hogy a színésznő ritkán bukkan fel a közönség előtt, de ha a kamerák elé lép, a megjelenése továbbra is hibátlan. Ezúttal egy káprázatos, fekete flitteres pánt nélküli Saint Laurent ruhában érkezett.

Meg Ryan

Meg Ryan részt vett a 29. éves Critics Choice Awards díjátadón

Az immár 62 éves színésznő minimálisra szorította a kiegészítőit, de a kócos hatást keltő bobja továbbra is ikonikus maradt. 

Meg Ryant, a ‘90-es évek romkomjainak koronázatlan királynőjét amilyen gyorsan felemelte Hollywood, olyan gyorsan le is taszította. A színésznő karrierje még a 2000-es években tört derékba, miután a nézőket felháborította, hogy az egyik filmjében több szexjelenetet is bevállalt. Meg Ryan ezután a színészettel együtt a rivaldafénynek is hátat fordított. Hosszú ideig szinte egyáltalán nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, amit Michael J. Fox tavalyi dokumentumfilmjének bemutatója tört meg. Talán az idei évben többet láthatjuk majd? 

Forrás: People Fotó: Getty Images