A 62 éves Meg Ryan csak úgy ragyogott a párizsi divathéten

2024. március 01.
Meg Ryan remek hangulatban érkezett meg a Loewe show-jára a párizsi divathéten.
Meg Ryan párizsi divathét

Meg Ryan kirobbanó formában jelent meg a párizsi divathéten. A 62 éves színésznő a Loewe spanyol divatház bemutatójára tartott és még a szemerkélő eső sem szegte jókedvét. 

Az amerikai Meg Ryan egy négyzetmintás, mozgalmas blézert választott az eseményre, amit egy khaki színű inggel és egy fekete, magas derekú, trapézszárú nadrággal párosított.

Meg Ryan a párizsi divathéten

Meg Ryan a párizsi divathéten

Meg Ryan 15 éves szünet után tért vissza Hollywoodba, hogy újra filmekben és filmeken dolgozhasson. „Azért vettem ki ezt a hatalmas szabadságot a munkából, mert úgy éreztem, hogy az emberi létemnek annyi egyéb oldala is van még, amin dolgozni szerettem volna. Inkább munkaként szeretek a színészkedésre gondolni, és nem életstílusként. Így sokkal jobban kezelem a dolgot” – nyilatkozta Meg Ryan

A ’90-es évek romantikus filmjeinek koronázatlan királynője 2015-ben jelentkezett rendezői debütálásával, az Ithaca című filmmel, amely egy könyv alapján készült. 

Legújabb filmes projektjében viszont Meg Ryan nemcsak rendezőként, hanem íróként és főszereplőként is megmutatja magát újra. A What Happens Later című romantikus komédiában David Duchovny a partnere. A film története szerint Ryan és Duchovny 25 évvel ezelőtt szakítottak és azóta nem is látták egymást, ám most egy hóvihar miatt véletlenül összezárva ott ragadnak egy repülőtéren.

„Az egész sztori a Covid-lezárások alatt pattant ki a fejemből. A lényege ez a két ember, akiket összezárnak. Imádom ezt a felállást, hogy kénytelenek vagyunk egy légtérben tartózkodni, akkor is, ha konfliktusos a viszonyunk. Lehet, hogy így mégis van esélyünk a gyógyulásra” – nyilatkozta Meg Ryan.

Mutatjuk is a film trailerét: 

Forrás: dailymail.co.uk               Fotó: Getty Images