Nem a vörös szőnyegről ismerik egymást – sztárok, akik egy iskolába jártak

2024. augusztus 29.
Az életünk során szinte mindig rájövünk, hogy kisebb a világ, mint azt elsőre gondolnánk és ez alól bizony Hollywood sem kivétel. Akadnak olyan sztárok, akik nem a vörös szőnyegről, hanem az iskolapadból ismerik egymást.
Kisebb a világ, mint azt gondolnánk - Ők azok a hollywoodi sztárok, akik osztálytársak voltak

Az elmúlt évtizedek rámutattak arra, hogy a sztárvilágban szinte minden megtörténhet, azonban még mindig akadnak olyan történések, események, kapcsolatok, amin felszalad a szemöldökünk. Korábban írtunk arról, hogy akadnak olyan hírességek, akikről nem is akartuk elhinni, hogy valaha is együtt jártak. A sztárvilágban azonban nemcsak meglepő kapcsolatok, hanem olykor meglepő barátságok is köttetnek. Bármilyen hihetetlen, Hollywoodban is köttetnek életre szóló barátságok, amelyek egészen régre, az iskolás korszakra vezethető vissza. Nem is gondolnánk, de sokkal több hollywoodi híresség járt egy osztályba, mint azt hinnénk. Lássuk, hogy kik azok a sztárok, akik együtt ültek az iskolapadban!

Ők azok a sztárok, akik osztálytársak voltak az iskolában

Matt Damon és Ben Affleck

Matt Damon és Ben Affleck osztálytársak voltak

Matt Damon és Ben Affleck osztálytársak voltak

Matt Damon és Ben Affleck Hollywood egyik legismertebb „párosa”, ugyanis szinte mindenki tudja, hogy legjobb barátok. Matt és Ben útja akkor keresztezte először egymást, amikor a bostoni Cambridge Rindge and Latin középiskolába jártak. Történetük később Los Angelesben folytatódott, ahol együtt éltek, majd a Good Will Hunting című filmben is együtt dolgoztak. Ez végül mindkettejük pályáját megváltoztatta. 

Vilmos herceg és Eddie Redmayne

Vilmos herceg és Eddie Redmayne 2015-ben a Cambridge County Polo Clubban

Vilmos herceg és Eddie Redmayne 2015-ben a Cambridge County Polo Clubban

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy a királyi család tagjaival jártak egy iskolába, azonban Eddie Redmayne ezen kevés emberek közé tartozik. A színész Vilmos herceggel járt az elit bentlakásos iskolába, az Eton College-ba. Ők ketten bizonyára sok időt töltöttek együtt, hiszen mindketten tagjai voltak a rangos Eton Society nevű társaságának, valamint csapattársak voltak az iskola híres rögbicsapatában.

Cameron Diaz és Snoop Dogg

shton Kutcher, Cameron Diaz és Snoop Dogg az MTV Times Square stúdiójában

Ashton Kutcher, Cameron Diaz és Snoop Dogg az MTV Times Square stúdiójában

Talán mind közül a legmeglepőbb, hogy a Charlie angyalainak sztárja, Cameron Diaz és a világ leghíresebb rappere, Snoop Dogg egy iskolába jártak. A két sztár a Long Beach Polytechnic Középiskolába járt Kaliforniában. 

Adele és Jessie J 

Adele és Jessie J évfolyamtársak voltak

Adele és Jessie J évfolyamtársak voltak

Az angliai Croydonban található BRIT School számos híres énekesnőnek adott „otthont”, köztük az Emmy-, Oscar-, Golden Globe- és Grammy-díjas énekesnőnek, Adele-nak és Jessie J-nek. 

„Ismertem Adele-t, mivel egy évfolyamba jártunk. Ebédidőben sokat lógtunk együtt, olyan dalokat énekeltünk, amiket mi írtunk, vagy előadtuk, amin éppen dolgoztunk.”

Lady Gaga és Nicky Hilton 

Lady Gaga és Nicky Hilton egy iskolába járt

Lady Gaga és Nicky Hilton egy iskolába járt

A popzene egyik koronázatlan királynője, Lady Gaga és Paris Hilton húga, Nicky Hilton habár egy iskolába jártak, nem egy osztályba. Ennek oka, hogy Lady Gaga néhány évvel fiatalabb Nicky Hiltonnál. Az énekesnő az elmúlt évek során nyíltan beszélt iskolás éveiről, ahol teljesen kiszolgáltatottnak érezhette magát. Osztálytársai ugyanis állandóan csúfolták és kövérnek nevezték. Gaga édesanyja a CBS-nek elárulta, hogy lányát „megalázták, kigúnyolták, és kiközösítették” az iskolás évei alatt.

Forrás: Marie Claire Fotó: Getty Images