Ilyen volt a legnagyobb hollywoodi sztárok gyerekkori otthona

2023. január 15.
6 híresség gyerekkori otthonát mutatjuk meg. Nem mindenki nőtt fel luxusban és arany mosdókagylóval.
  • Nem minden hollywoodi híresség születik híres családba.
  • Vannak a legnagyobb sztárok között is, akik teljesen hétköznapi környezetben nevelkedtek.
  • Leonardo DiCaprio például Los Angeles egyik legszegényebb részén élt gyerekkorában.

A hollywoodi nepobébik gyerekkora is fényűző volt, nekik nem kellett sokat tenni azért, hogy felkapaszkodjanak az A-listás hírességek közé. Nem minden sztár született azonban híres családba, vannak olyan hírességek, akik egészen hétköznapi környezetben, sőt, szegénységben nőttek fel.

Leonardo DiCaprio Los Angeles egyik legszegényebb részén nőtt fel

Leonardo DiCaprio gyerekkori otthona Los Angeles egyik legszegényebb részén volt

Leonardo DiCaprio gyerekkori otthona Los Angeles egyik legszegényebb részén volt

A színész a Hollywood Boulevard és a Western Avenue által határolt részén nőtt fel Los Angelesnek, ahol mindent látott, amit egy gyereknek nem kellene: prostitúciót, bűnözést, drogot. „Elég kemény környék volt, viszont erős motivációt adott ahhoz, hogy sikeres legyek, megpróbáljak valami egészen mást csinálni, hogy kijussak innen” – mondta Leonardo DiCaprio a CBS egyik beszélgetős műsorában.

Ben Affleck két sarokra nőtt fel Matt Damontól

Ben Affleck két sarokra nőtt fel Matt Damontól

Ben Affleck két sarokra nőtt fel Matt Damontól

A Massachusetts államban található Cambridge-ben nőtt fel Ben Affleck, akinek gyerekkori barátja Matt Damon – ugyanabba a gimnáziumba is jártak. „Édesanyám a fejlődéslélektan professzora, ismerte Ben édesanyját, aki kisgyerekeket tanított, összejártak, mikor Cambridge-be költöztek – mondta Damon az Interview magazinnak adott interjúban. – Nem igen volt más választásunk Bennel, mint együtt lógni.”

Arnold Schwarzenegger gyerekkori otthonában nem volt áram és víz

Arnold Schwarzenegger gyerekkori otthonában nem volt víz és áram

Arnold Schwarzenegger gyerekkori otthonában nem volt víz és áram

Az osztrák Thal városában található Arnold Schwarzenegger szülőháza, ahol 1947-től 1966-ig élt a színész. Akkoriban még folyóvíz és áram sem volt a házban, vécé is csak a kertben, hátul. Ma már múzeumot rendeztek be a házban, ahol láthatjuk a színészből lett kaliforniai volt kormányzó gyermekkori ágyát, de régi hollywoodi relikviákat is megcsodálhatunk, például a Terminátor-filmekből ismert motorbiciklit. 

Tom Cruise a tinédzseréveit a New Jersey-i Glen Ridge-ben töltötte

Tom Cruise tinédzseréveit töltötte ebben a házban

Tom Cruise tinédzseréveit töltötte ebben a házban

Cruise, akinek a teljes neve Thomas C. Mapother IV. a New York államban található Syracuse-ban született. Sokat költöztek édesanyjával és annak új férjével, majd végül Glen Ridge-ben kötöttek ki. Az 1980-as középiskolai évkönyvben látható egy kép is a tinédzser Tom Cruise otthonáról, ahol 18 éves koráig lakott. Ezután költözött New Yorkba, hogy elkezdje színészi karrierjét építeni.

Beyoncé egy három hálószobás texasi házban nőtt fel

Beyoncé egy átlagos házban nőtt fel Houstonban

Beyoncé egy átlagos házban nőtt fel Houstonban

A Knowles család 1982-ben vásárolta meg azt a házat Houstonban, ahol Beyoncé 5 éves koráig laktak. A kétszintes házban, ami a Rosedale utca 2412. szám alatt található, van egy harmadik szint is, illetve egy felújított konyha. 2018-ban 500 ezer dollárért akarták eladni, majd az árat 2019-ben 450 ezer dollárra csökkentették.

A ház teljesen hétköznapi méretű, ám össze sem hasonlítható azzal a 2700 négyzetméteres palotával, amit Jay-Z és Beyoncé 2017-ben vásárolt meg a kaliforniai Bel-Airben 88 millió dollárért. (Arról nem is beszélve, hogy két hónappal később Hamptonsban is vettek egy feleakkora tengerparti házat 26 millióért.

Jennifer Lopez meg is énekelte gyerekkori otthonát

Jennifer Lopez meg is énekelte gyerekkori otthonát

Jennifer Lopez meg is énekelte gyerekkori otthonát

Mindenki emlékszik a Jenny from the Block című slágerre, amivel az énekesnő karrierje indult. Ebben a dalban bronxi gyökereiről is dalolt J. Lo, aki a Blackrock Ave 2210-ben nőtt fel egy kétszintes házban New York Bronx negyedében. Közös szobája volt két nővérével. Lopez 18 éves volt, mikor elköltözött gyerekkori otthonából. A házat 2011-ben adták el 725 ezer dollárért.

Madonna ötszobás házban nőtt fel Michiganben

Madonna gyermekkori otthona ma nagyjából 2 millió dollárt ér

Madonna gyermekkori otthona ma nagyjából 2 millió dollárt ér

Madonna öt testvérével élt az ötszobás, két fürdőszobás házban Rochester Hillsben, Michigan államban gyerekkorában. Az Oklahoma Avenue 2036. alatt található házat 2017-ben 479 ezer dollárért adták el. Ma Madonna gyermekkori otthonának értékét 2 millió dollárra becsülik.

Taylor Swift egy 330 négyzetméteres házban nőtt fel

Taylor Swift egy öt szobás házban nőtt fel

Taylor Swift egy ötszobás házban nőtt fel

Mielőtt a család Nashville-be költözött volna, hogy segítsék Taylor Swift zenei karrierjét, az énekesnő egy 330 négyzetméteres házban cseperedett a pennsylvaniai Wyomissingben. A ház a Grandview Boulvard 78. alatt található, ahol Swift és családja 2004-ig élt. Öt hálószobája és 3 és fél fürdőszobája van a kétszintes háznak, de téglából rakott kandallók, cselédszoba és gyönyörű faragott díszítés is található benne. 2022-ben 800 ezer dollárért adták el Taylor Swift gyermekkori otthonát.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images, Google Maps, Time Out, Travel to Austria