15 örökké szóló hollywoodi sztárbarátság

2022. június 14.
Hollywoodban is köttetnek örökre szóló, igaz barátságok – ezek közül mutatunk meg most 15 elválaszthatatlan párost.

A legjobb barát olyan, mint egy féltestvér. Őszintén szólva az egyik legjobb dolog az életben az, ha valakivel megoszthatjuk legmélyebb gondolatainkat, titkainkat és a nagy nevetéseket. Mindannyiunknak szüksége van egy legjobb barátra. A hírességeknek is! Lássunk most tizenöt legendás barátságot – némelyiken biztosan meglepődtök!  

Penélope Cruz és Salma Hayek


Salma Hayek és Penélope Cruz a két leghíresebb spanyol ajkú színésznő Hollywoodban – és persze legjobb barátok is! A spanyol és a mexikói sztár 2001-ben találkozott először, barátságuk huszonegy évvel később is erős. Bár régóta ismerik egymást, a páros csak egyetlen filmben játszott együtt: a Bandidasban. A kötelékük bizonyítékai közül csak néhány: Cruz részt vett Hayek esküvőjén, és rendszeresen együtt öltöznek be halloweenre.

Adele és Jennifer Lawrence

2013-ban JLaw és Adele is elnyerte első Oscar-díját. Ám mást is szereztek azon az éjszakán: új barátságot. Miután összetalálkoztak, Jennifer és Adele nagyon közeli barátok lettek – azóta is sok vidám pillanattal ajándékozzák meg követőiket. Jennifer Adele több koncertjén is részt vett, néha „másik legjobb barátnője”, Emma Stone kíséretében, és általában az ilyen alkalmak után együtt mennek el vacsorázni. A végső baráti gesztus azonban az volt, amikor Adele énekelt Lawrence szigorúan titkos esküvőjén 2019-ben.

Selena Gomez és Jennifer Aniston

Egy váratlan pár a listánkon: Selena Gomez és Jennifer Aniston. Lehet, hogy nem sokan tudnak kapcsolatukról, de a két színésznő valójában nagyon közel áll egymáshoz. A korkülönbség ellenére Aniston és Gomez 2014 óta lógnak együtt. Annak idején Aniston menedzsere mutatta be őket egymásnak. Támogatják egymás karrierjét, átjárnak egymáshoz és együtt pizzáznak. Selena hatalmas rajongója volt Anistonnak a Jóbarátok idején. Jó kis fordulat!

Naomi Watts és Nicole Kidman


Watts és Kidman hasonló utat járt be a sztárság felé; mindketten elhagyták Ausztráliát, hogy Hollywood legnagyobb nevei közé kerüljenek. De van még egy közös bennük: ugyanabba a középiskolába jártak Sydneyben; ott találkoztak először. Barátságuk azonban csak 1991-ben bontakozott ki, amikor is szerepeltek a Flört című ausztrál filmben. Azóta a duó elválaszthatatlan, mindig kedves közös képeket posztolnak, és ünneplik egymás születésnapját. Nicole ötvenkettedik születésnapján Naomi ezt írta: „az utazásom egyik legjelentősebb állomása volt, hogy veled nőttem fel, és közel lehetek hozzád.” Aranyos, igaz?

Kendall Jenner és Bella Hadid

Nem meglepő, hogy a szupermodellek közeli barátok. Amellett, hogy közös a szakmájuk, a két fiatal nőt az is összeköti, hogy mindketten szerepeltek valóságshow-ban. Míg a legtöbb ember azt gondolja, hogy Hadid és Jenner vagy ismert közös barátaikon keresztül, vagy egy divatbemutatón találkoztak, valójában a Twitteren ismerkedtek meg tizenéves korukban. Jenner szerint a középiskolában mindig együtt lógtak, még mielőtt mindketten hírnevet szereztek volna.

Cameron Diaz és Drew Barrymore

Még egy A-listás színészduó: Barrymore és Diaz, akik 2000-ben a Charlie angyalai című akció-vígjátékban játszottak együtt. Barátságuk azonban sokkal régebbre nyúlik vissza.
A ’80-as években találkoztak először, amikor Diaz még tizenhat éves modell volt, Barrymore pedig egy kávézóban dolgozott. Akkor még felszínes volt a kapcsolatuk, de közös filmjük után legjobb barátok lettek, és a mai napig nagyon közel állnak egymáshoz – még edzenek is együtt.

Kate Winslet és Leonardo DiCaprio


Nyugodtan kijelenthetjük, hogy mindannyian, akik látták a Titanicot, drukkoltunk Leo és Kate románcának, hogy az a képernyőn kívül is kivirágozzon. Bár ez nem történt meg, még mindig értékelhetjük, hogy ez a két tehetséges színész egymás legjobb barátja a való életben.
Miután találkoztak a felejthetetlen romantikus film forgatásán, Winslet és DiCaprio azonnal közel került egymáshoz. A páros soha nem hagyja ki az alkalmat, hogy áradozzon egymásról.

Liv Tyler és Kate Hudson

A Majdnem híres sztárjában, Kate Hudsonban és az Armageddon sztárjában, Liv Tylerben van néhány közös vonás: mindketten szép, tehetséges nők, szüleik nagyon sikeresek – és a legjobb barátok. Noha Liv és Kate csak egyszer dolgoztak együtt, barátságuk régre nyúlik vissza. Még akkor találkoztak, amikor egyikük sem volt ismert, és azonnal jól kijöttek egymással. Az évek során ez így is maradt – bizonyítva, hogy a középiskolai barátságok örökké tarthatnak!

Meghan Markle és Serena Williams

Hányan szerették volna, hogy meghívják Meghan Markle és Harry herceg álomesküvőjére… Ám nem mindenki volt olyan szerencsés, mint a teniszbajnok Serena Williams, aki az év frigyére meghívott A-listás hírességek egyike volt. Az internet népe ekkor csodálkozott rá a dologra. Honnan ismeri egymást Meghan és Serena? Nos, még 2010-ben egy Superbowl-partin találkoztak, és azonnal jóban lettek. Támogatták egymást az évek során – Markle-t időnként teniszmérkőzéseken is észrevették, amint Serenának szurkol.

Taylor Swift és Camila Cabello


Taylor Swift arról híres, hogy komoly baráti kapcsolatokat ápol Hollywood legismertebb hírességeivel. Nem lennénk meglepve, ha a szórakoztatóipar legtöbb figurája titokban azt kívánná, bárcsak Taylor barátja lehetne. Camila Cabello megtette, és a vágya teljesült! Mielőtt hírnevet szerzett volna, csak egy szokásos rajongó volt, aki kedvenc művészei plakátját rakta ki hálószobafalára. Taylor Swift volt az egyiken. Miután Camila csatlakozott a Fifth Harmonyhoz, a lánycsapat turnéra kísérte Swiftet. Ekkor vált valóra Camila álma: azóta elválaszthatatlanok. Milyen szerencsés rajongó, igaz?

Drew Barrymore és Adam Sandler

Tudjuk, hogy tudod, hogy Drew Barrymore és Adam Sandler többször is dolgozott együtt – de tudtad, hogy a képernyőn megjelenő kémiájuk valós barátságuknak köszönhető? Barrymore és Sandler két évtizede közeli barátok, és kapcsolatuk idővel csak erősödni látszik. Ők ketten az 1990-es évekbeli The Wedding Singer című film forgatásán ismerkedtek meg, és mindvégig nagyon közel álltak egymáshoz. Támogatást és bátorítást jelentettek egymás karrierjében, és Barrymore elárulta, hogy állandóan chatelnek – remélhetőleg a következő közös filmjüket tervezik!

Beyoncé és Gwyneth Paltrow

Ezen a világon nem sok embernek van olyan szerencséje, hogy kijelentheti, hogy barátja „B. őfelségének”. Gwyneth Paltrow viszont ezen kevesek közé tartozik: a színésznő és az énekesnő a 2000-es évek óta jóban vannak egymással, egy jótékonysági rendezvényen ismerkedtek meg. Paltrow elmondása szerint azonnal megtalálták a közös hangot. Mindketten elismerően nyilatkoztak már egymásról különféle interjúkban.

George Clooney és Brad Pitt


Szinte álomnak tűnik, hogy Hollywood két legjóképűbb férfija jó barátságot ápol, de így van. George Clooney és Brad Pitt a 2001-es Ocean’s Eleven című film forgatásán ismerkedtek meg, és rögtön nagyon jóban lettek. Az évek során közel maradtak egymáshoz, sőt más projekteken is együtt dolgoztak. Támogatják egymás karrierjét, és hát a barátság többek között erről szól, nem igaz? Bár kapcsolatukat diszkréten kezelik, Clooney és Pitt időnként a vörös szőnyegen is együtt bulizik.

Eva Longoria és Victoria Beckham

A listánk talán legelbűvölőbb barátsága Eva Longoria színésznő és Victoria Beckham divatmágnásé. A két nő még 2007-ben ismerkedett meg, amikor Beckhamék Los Angelesbe költöztek, és azóta is töretlen a kapcsolatuk – olykor még a karácsonyt is együtt töltik. Longoria azt mondja, rengeteget nevetnek együtt. Barátságuk erősségének legnagyobb bizonyítéka, hogy Eva Victoria legkisebb gyermekének, Harpernek a keresztanyja.

Forrás: Healthandwellnessnews, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!