Ilyen nagy már Jessica Biel és Justin Timberlake fia

2024. augusztus 31.
Jessica Biel és Justin Timberlake ritkán jelennek meg nyilvánosan a gyerekeikkel. Ezúttal fiuk, Silas elkísérte anyukáját a U.S. Open teniszbajnokságra.
Jessica Biel fia ritkán látott fotón

Kedvenc családi kiruccanásunk már meg is van erre a hétvégére. Jessica Biel és Justin Timberlake, akik 12 éve házasok, ritkán mutatkoznak nyilvánosan a gyerekeikkel. Ezúttal azonban kivételt tettek. Jessica Biel a fiát egy teniszmeccsre vitte magával. A 9 éves Silas anyukájával érkezett augusztus 29-én New Yorkba, hogy megnézzék a U.S. Open második fordulóját. 

Jessica Biel fia ritkán látott fotón

Jessica Biel fia ritkán látott fotón

Az eseményen a 42 éves Jessica Biel  varázslatosan nézett ki új, rövid frizurájával. Egy krémszínű Ralph Lauren nadrágkosztümöt viselt, amely alá egy klasszikus fehér pólót húzott. Fia, Silas nagyon felnőttesre vette a szettjét: szürke melegítőnadrágban és egy kék-zöld csíkos Ralph Lauren pólóban jelent meg édesanyja oldalán a meccsen.

Jessica Biel fia már 9 éves

Az anya-fia duó láthatóan jól szórakozott a lelátón. Egyszer Jessica Biel izgatottan mutatott valamit fiának a távolban, mire Silas fel is állt, hogy jobban megnézze. Azért persze a hosszú meccs nem kötötte le a kisfiú figyelmét végig. 

Jessica Biel fia ritkán látott fotón

Jessica Biel fia ritkán látott fotón

Jessica Biel és fia közös kiruccanása ritka pillanatnak számít. A színésznő nem gyakran enged bepillantást ennyire a családi életükbe. Jessica Bielnek és Justin Timberlake-nek egyébként Silas a nagyobbik gyermekük, akinek van egy 4 éves öccse, Phineas.

„A fiaimmal játszani a legszórakoztatóbb – birkózni, legózni, úszni, sportolni, együtt olvasni – mesélte  Jessica Biel a People magazinnak. – Imádok velük időt tölteni, és szórakozni. Nem aggódom azon sem, hogy koszos leszek, vagy bármi ilyesmi.” Hogy a gyerekekre irányuló figyelmet elkerüljék, a házaspár a gyerekekkel Montanában él, távol a rivaldafénytől. „Csak próbálunk normális életet biztosítani a gyerekeknek” – vallja Jessica Biel. 

Forrás: Eonline Fotó: Getty Images