Jessica Biel megvált gyönyörű hosszú hajától – Így néz ki most rövid hajjal

2024. május 20.
Jessica Biel búcsút intett a hosszú hajának.
Jessica Biel haja

A színésznő sokkolta a rajongóit, amikor szombaton egy Instagramra posztolt videóban debütált fülig érő bobjával. A videóban az látható, ahogy Jessical Biel először még egy bő pólóban ül, és a hosszú fürtjeit rángatja, majd pillanatok múlva már rövid bobfrizurával láthatjuk, miközben egy sikkes blézert visel. 

A 42 éves Jessica Biel a következőt írta a rajongókat sokkoló videó mellé: „Visszahoztam a menő bobot.”

Jessica Biel átalakulását a férje, Justin Timberlake sem hagyta szó nélkül, aki az elsők között kommentelt a videó alá egy tűz emojit, ezzel jelezve, hogy mennyire vagánynak tartja felesége új stílusát.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jessica Biel (@jessicabiel) által megosztott bejegyzés

 De természetesen a színésznő követői is kifejtették véleményüket Jessica Biel rövid hajáról: nem győzték dicsérni az új frizuráját, és volt, aki szerint az új külsejét a Hetedik mennyország című sorozatban alakított karaktere, Mary Camden rövid haja ihlette. 

Jessica Biel egy héttel ezelőtt is magára vonta a figyelmet a közösségi médiában: akkor egy szexi képet osztott meg magáról, amin jól látható, hogy bikiniben fekszik egy medence mellett. „Egyedül. Egy medence mellett. A mennyei anyák napján elmélkedve” – írta a bejegyzéshez.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jessica Biel (@jessicabiel) által megosztott bejegyzés

 

Férje, Justin Timberlake, aki több mint 10 év után is rajongva szereti gyönyörű feleségét, szintén megosztott egy montázst a családjukról, amihez azt írta: „Te csinálsz MINDENT. Nagyon szeretünk téged. Boldog anyák napját” – olvasható a posztjában.

 Jessica Biel és Justin Timberlake októberben ünnepli 12. házassági évfordulójukat, miután 2007-ben nyilvánosságra hozták kapcsolatukat, majd 2012-ben összeházasodtak Olaszországban. Az A-listás sztárok azután kezdtek el randevúzni, hogy Jessica Biel kapcsolata véget ért Chris Evansszel, valamint Justin Timberlake és Cameron Diaz is szakítottak. 

Fotó: Getty Images