Justin Timberlake edzés közben sem hagyja békén feleségét

2023. február 09.
Úgy látszik, Jessica Biel hiába próbálja erősíteni a lábizmait, amikor Justin Timberlake is a konditeremben van: a zseniális videó láttán valószínűleg sok nő együttérez majd vele.
Justin Timberlaket édes fotóval köszöntötte születésnapján Jessica Biel

Jessica Biel szeretne izmosabb lábakat, de úgy tűnik, ha a férje is ott van, lehetetlen kivitelezni a gyakorlatokat. A színésznő az Instagram-oldalára posztolt egy friss videót, amin súllyal a kezében igyekszik kivitelezni a különböző irányú kitöréseket, de ahogyan a posztban is írja, „egy fickó a teremben folyamatosan elvonja a figyelmét”.  

A zseniálisan vicces videóban először csak azt látjuk, ahogyan Jessica Biel dolgozik, aztán fordul a kamera és feltűnik a „fickó”, vagyis Justin Timberlake is:

Az biztos, hogy Justin Timberlake fantasztikus tánca mellett mi sem tudnánk koncentrálni a gyakorlatokra! A színésznő és az énekes egyébként 2012-ben házasodtak össze, két közös fiút nevelnek, és ahogyan a hírekből rendszeresen kiderül, még mindig odáig vannak egymásért. A nyilvános szerelmi vallomások, a romantikus nyaralások és persze ez a felvétel is azt bizonyítja, hogy Justin Timberlake és Jessica Biel között még mindig lobog az a bizonyos tűz!

Forrás: ENews Fotó: Getty Images