Justin Timberlake szívmelengető videóval köszöntötte Jessica Bielt a születésnapján

2024. március 04.
Justin Timberlake igazán édesen köszöntötte fel feleségét 42. születésnapján: az énekes egy szívmelengető szerelmes videót posztolt Jessica Bielről.
Justin Timberlake szívmelengető videóval köszöntötte Jessica Bielt a születésnapján

Nem igazán láttunk kedvesebb posztot tegnap az Instagramon Justin Timberlake szerelmes bejegyzésénél. A világsztár felesége ugyanis tegnap ünnepelte 42. születésnapját, az énekes pedig egy szívmelengető videóval köszöntötte őt a különleges alkalomból.

Timberlake videómontázsa a családjuk legkedvesebb pillanataiból tartalmaz jeleneteket: rajta vannak a gyerekeik, a nyolcéves Silas és a hároméves Phinneas, de régi fotók és a legszerelmesebb pillanataik is helyet kaptak a bejegyzésben.

A Grammy-díjas énekes egy 2018-as, családi nyaraláson készült fotót, a sportoló színésznőt és randizós pillanatot is posztolt a közösségi oldalára. „Nem tudom másképpen elmondani. Te vagy a legjobb. Szeretlek. Boldog születésnapot, te” – írta Justin a március 3-i Instagram-bejegyzéséhez.

Jessica Biel és Justin Timberlake 2012-ben házasodtak össze, és bár az ő kapcsolatuk sem volt mentes a hullámvölgyektől, eddig úgy néz ki, mindig sikerült közösen megugraniuk a kihívásokat. A színésznő és az énekes rendszeresen posztolnak egymásról a közösségi médiában is, Biel is egy hasonló kedves bejegyzéssel köszöntötte férjét a 43. születésnapja alkalmából még januárban.

Forrás: Eonline, Fotó: Getty Images