Jessica Biel sikeresen felrobbantotta az internetet a bikinis fotójával

2024. május 14.
A 42 éves Jessica Biel a bikinis képével bebizonyította, hogy még mindig bomba formában van.
Jessica Biel bikinis fotó

Amerikában május 12-én tartják az anyák napját, és Jessica Biel megkapta azt, amire a legtöbb anya ilyenkor vágyik: a pihenést, méghozzá egyedül. A Hetedik mennyország színésznője egy szexi képet osztott meg magáról, amin jól látható, hogy bikiniben fekszik egy medence mellett. „Egyedül. Egy medence mellett. A mennyei anyák napján elmélkedve” – írta a bejegyzéshez.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jessica Biel (@jessicabiel) által megosztott bejegyzés

Férje, Justin Timberlake, aki több mint 10 év után is rajongva szereti gyönyörű feleségét, szintén megosztott egy montázst a családjukról, amihez azt írta: „Te csinálsz MINDENT. Nagyon szeretünk téged. Boldog anyák napját” – olvasható a posztjában. Jessica Biel és Justin Timberlake októberben ünnepli 12. házassági évfordulójukat, miután 2007-ben nyilvánosságra hozták kapcsolatukat, majd 2012-ben összeházasodtak Olaszországban. Az A-listás sztárok azután kezdtek el randevúzni, hogy Jessica Biel kapcsolata véget ért Chris Evansszel, valamint Justin Timberlake és Cameron Diaz is szakítottak. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jessica Biel (@jessicabiel) által megosztott bejegyzés

Ami pedig Jessica Biel bikinis pihenős fotóját illeti: hatalmas visszhangot keltett más anyák körében, az egyikük meg is jegyezte: „Így kell anyák napjázni.” Egy másik rajongó pedig hozzáfűzte saját anyák napi élményének leírását: „Egyedül az ágyban nézek tévét. Lehet, hogy csak két óráig tart, de csodálatos.”

Folyamatosan pörög Jessica Biel

Szüksége is van néha a pihenésre Jessica Bielnek, hiszen folyamatosan tele van a naptára forgatásokkal, utazásokkal és persze a családjáról is gondoskodnia kell. Például a hétvégén Las Vegasba repült férje turnéjára. Április végén indította Justin Timberlake a hetedik turnéját, a The Forget Tomorrow World Tourt. Összesen 77 alkalommal lép fel Észak-Amerika és Európa városaiban, mielőtt decemberben befejezné útját. A turné, ami öt év után az első, hatodik stúdióalbumát, az Everything I Thought It Wast promózza, amit március 15-én adtak ki. 

A koncert napján Jessica Biel fantasztikusan érezte magát a barátaival, még egy pólót is megállt vásárolni, és beszélgetni Justin Timberlake egykori N’SYNC bandatagjával, Lance Bass-szel. 

A múlt héten pedig az odaadó anya megosztott egy képet, amin a fiai szerepelnek apjuk koncertjén. Jessica Biel arra kérte a fiúkat, hogy mutassák meg, mit viselnek, aki szemmel láthatóan büszkék a híres apukájukra: Silas kabátján a „Justin Timberlake” és a Forget Tomorrow Tour” feliratok szerepelnek, míg Finn sapkáján a „Justin” felirat látható.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jessica Biel (@jessicabiel) által megosztott bejegyzés

Forrás: Dailymail, Fotó: Getty Images