Liptai Claudia 18 éves lánya, Panka profi modellként vonult végig a kifutón

2024. szeptember 02.
Liptai Claudia lánya, Gesztesi Panka a Sugarbird divatbemutatóján vonult végig egy varázslatos ruhában.
Liptai Claudia lánya Gesztesi Panka

Liptai Claudia lánya, Gesztesi Panka évek óta foglalkozik már a modellkedéssel. A 18 éves lány nemrég még a Daalarna csodás menyasszonyi ruhájában pózolt, a minap pedig a kifutón vonult végig. Liptai Claudia lánya ugyanis a Sugarbird divatbemutatóján tűnt fel egy varázslatos ruhában, és úgy sétált végig a kifutón, mint egy profi modell.

A Sugarbird az elmúlt napokban megrendezett fashion weeken mutatta be új kollekcióját. A kifutón végigvonuló Gesztesi Pankáról természetesen a büszke édesanyja, Liptai Claudia is megosztott egy összeállítást az Instagram-oldalán, amit ITT lehet megnézni. A poszt alá záporoztak a hozzászólások, a műsorvezető követői nem győzték dicsérni Pankát.

Liptai Claudia 18 éves lánya, Panka profi modellként

Liptai Claudia 18 éves lánya, Panka profi modellként

Az új kollekció bemutatójáról készült videót a Sugarbird is megosztotta az Instagram-oldalán. Ezen a felvételen az összes csodás ruhát és modellt meg lehet nézni.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

SUGARBIRD™️ (@sugarbirdofficial) által megosztott bejegyzés

 

Szinte hihetetlen, hogy Liptai Claudia lánya, a 18 éves Gesztesi Panka az elmúlt évek során már kész nővé cseperedett. A műsorvezető természetesen nem rejti véka alá, hogy mennyire büszke kislányára, és rendszeresen meg szokott emlékezni a sikereiről az Instagram-oldalán.

Liptai Claudiának két gyermeke van, lánya, Panka 2006-ban született, az ő édesapja Gesztesi Károly. A kisfia, Pataki Marcell Ádám 2016-ban jött a világra, akinek az apukája a színésznő jelenlegi férje, Pataki Ádám.

Fotó: Central Archiv, Instagram