„Oké, teherbe ejtelek és vigyázok a macskádra” – Taylor Swift beperelheti Elon Muskot nőgyűlölő beszólása miatt

2024. szeptember 13.
Azealia Banks szerint Taylor Swiftnek be kellene perelnie Elon Muskot szexuális zaklatásért, miután a hét elején bizarr módon felajánlotta, hogy teherbe ejti a szupersztárt.
Taylor Swift Elon Musk szexuális zaklatás

Taylor Swift két nappal ezelőtt, az amerikai elnökválasztás kapcsán nyíltan fejezte ki véleményét és támogatta Kamala Harrist saját Instagramján. A posztot azóta több mint 10 és félmillióan kedvelték. „Kamala Harrisre és Tim Walzra fogok szavazni a 2024-es elnökválasztáson. Azért szavazok @kamalaharrisre, mert ő azokért a jogokért és ügyekért harcol, amelyekért szerintem szükség van egy harcosra, aki kiáll értük. Szerintem ő egy biztos kezű, tehetséges vezető, és hiszem, hogy sokkal többet érhetünk el ebben az országban, ha a nyugalom és nem a káosz vezet minket.”

Az énekesnő kifejtette azt is, korábban egy mesterséges intelligenciával készült fotó látott napvilágot, amely szerint – természetesen hamisan – Trump támogatója. „Ez a fotó felidézte bennem a mesterséges intelligenciával kapcsolatos félelmeimet. (…) A félretájékoztatás ellen a legegyszerűbben az igazsággal lehet felvenni a harcot.”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

Instagramján a szöveget egy olyan képpel osztotta meg, amin egy macskával pózol, büszkén vállalva, ő is egy „gyermektelen macskás nő”. A Tesla 53 éves alapítója, Elon Musk saját X-oldalán (korábbi Twitter) reagált Swift pártfoglalására, méghozzá olyan módon, amivel sokaknál kiverte a biztosítékot. Ebben szarkasztikusan megjegyezte, hogy szívesen teherbe ejti az énekesnőt, a macskájáról pedig egy életen át gondoskodik.

 

A tizenkét gyerekes apa egyik lánya, a tőle elhidegült Vivian Wilson szerdán közzétett bejegyzésében förtelmes hülyeségnek nevezte apja „ajánlatát” és hozzátette, Musk szavai undorítóak, lekicsinylőek és hihetetlenül szexisták.

Azealia Banks is azonnal reagált az esetre, és azt üzente Taylor Swiftnek, be kellene perelnie a milliárdost szexuális zaklatásért. A rapper Kanye Westet, Swift riválisát is belekeverte a balhéba, hozzátéve: „Kanye szívrohamot kapna, ha megtudná, beperelted Muskot egy rakat pénzért!”

Bár Banks nagyon belelovalta magát a per gondolatába, egyelőre semmi jel nem mutat arra, hogy Swift jogi lépéseket tenne Elon Musk ellen.

Forrás: DailyMail, fotó: Getty Images