Taylor Swift exe reagált az énekesnő gyalázó dalára

2024. június 16.
Taylor Swift exe, Joe Alwyn végre reagált a nagy vihart kavart The Tortured Poets Department című albumra, melyben az énekesnő egy rakás szerencsétlenségként írta le őt.

Hatalmas botrányt kavart, amikor néhány héttel korábban megjelent Taylor Swift The Tortured Poets Department című albuma, hiszen a napnál is világosabb volt, hogy dalaival exének, Joe Alwynnek üzent – méghozzá elégé kemény hangnemben. Az online térben leginkább a The Smallest Man Who Ever Lived slágert emelték ki, ami gyakorlatilag minden sorában Taylor Swift exét gyalázza, de még egy csomó más számot ki lehet emelni, amivel az énekesnő gyakorlatilag nyilvános bosszút áll Alwynen.

Taylor Swift exe: a Jehova tanúja-öltönyös szerencsétlen, aki aki még drogot sem tud venni

A fent említett számban Taylor Swift egy rakás szerencsétlenségként festi le exét. Olyasmiket énekel, hogy a fiú „Jehova tanúja-öltönyében” ácsorgott, drogot szeretett volna venni Swift egyik ismerősétől, de végül nem sikerült, mert még a díler is ghostolta őt. Taylor Swift ezután arról ír, hogy a fiú gyakorlatilag tönkretette az életét, amiért egyenesen börtönt érdemelne, illetve, hogy „belül egy kicsit meghalt”, amíg együtt voltak.

Taylor Swift exe most hosszas hallgatás után reagált az albumra, egészen pontosan a The Black Dog című slágerre, melyben az énekesnő azt állította, hogy Joe Alwyn a címadó bárban járt. A férfi a Sunday Timesnak azt mondta, soha életében nem járt a bárnak otthont adó Vauxhallban, ami mellesleg London egyik meleg negyedének számít. Érdekes adalék, hogy Lily Bottomley, a The Black Dog tulajdonosa egy áprilisi interjúban azt sugallta, hogy „van egy bizonyos szőke híresség”, aki rendszeresen látogatja a helyet, de ennél többet nem árult el.

Fájdalmas szakítás

Taylor Swift és Joe Alwyn 2016 és 2023 között voltak együtt, és bár akkor úgy tűnt, nem volt drámai a szakítás, Taylor Swift friss albuma nem éppen erre utal. A friss interjúban Alwyn azt is elmondta, hogy szeretné továbbra is megtartani magának közös múltjuk részleteit és hogy reméli, mások is megértik majd, hogy egy szeretetteljes, hosszú kapcsolat véget érését nem könnyű dolog kezelni. „Ebben a helyzetben az a különös vagy inkább abnormális, hogy egy héttel később már minden a publikus térben van, és hirtelen az egész társadalom elmondhatja a véleményét a szakításról” – magyarázta Alwyn a Sunday Timesnak.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images