Taylor Swift és pasija felforrósították a netet – majd’ felfalták egymást a nyaralásuk alatt

2024. március 26.
Taylor Swift és pasija, Travis Kelce között továbbra is dúl a szerelem. A párról néhány napja készültek az alábbi forró fotók, miközben a romantikus nyaralásukat töltötték.
Taylor Swift Travis Kelce

Taylor Swiftet és Travis Kelce-t néhány napja kapták lencsevégre, amint a Bahamákon töltött vakációjuk alatt romantikáztak. A pár azon a Rosalita House nevű birtokon töltött el egy kis időt, ahol a hírek szerint egy éjszaka nem kevesebb, mint 15 ezer dollárba, azaz több mint 5 millió forintba kerül.

A romantikus vakáció során több fotó is készült a turbékoló párról. Az egyik felvételen például az látható, ahogy Taylor Swift és Travis Kelce elmerültek a kristálytiszta vízben, és nem törődve semmivel, illetve senkivel, ‘majd felfalták egymást a csókjaikkal. (Lapozd végig a galériát!)

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

The T.S Syndrome 🩶 (@thetssyndrome13) által megosztott bejegyzés

 

Taylor Swift, aki a fürdőzés közben egy italt tartott a kezében, egy csinos sárga bikinit viselt a Montce-tól (felső 143 dollár, alsó 94 dollár) és fekete napszemüveget. A haját hátrakötötte egy copfba, és látszólag smink nélkül vágott bele a tengerparti romantikába. Kelce a maga részéről egy kék mintás fürdőnadrágot választott az alkalomra.

Miután a pár visszatért a partra, megszárítkoztak – és még néhány csókot váltottak –, mielőtt kifeküdtek volna, hogy élvezzék a forró nap sugarait. Taylor Swift és Travic Kelce a múlt hét elején érkeztek a Bahamákra, egészen pontosan a Harbour-szigetre.

Tavaly szeptemberben keltek szárnyra a hírek először Taylor Swiftről, és új szerelméről, az amerikai focista Travis Kelce-ről. A sztárpár az elmúlt hónapokban egyre több időt töltött együtt, és akkora a boldogság kettejük között, hogy a bennfentesek szerint hamarosan eljegyzésre is számítani lehet.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images