Szerelmesen turbékolt Meryl Streep és Martin Short az Emmy-díjátadón 

2024. szeptember 16.
Meryl Streep és Martin Short újabb romantikus pletykákat szítottak a közösségi médiában, miután a rajongók azt látták, hogy édesen turbékolnak a 76. Emmy-díj-átadón.
Meryl Streep és Martin Short az Emmy-díjátadón turbékoltak

A 75 éves Oscar-díjas színésznő, Meryl Streep és a 74 éves vígjátéklegenda Martin Short egész este édesen szórakoztak együtt a nagy horderejű díjátadón, ami a televíziózás legjobbjait díjazta a Peacock Theatre-ben, Los Angelesben.

Már az év elején felröppent a pletyka, hogy Meryl Streep és Martin Short egy párt alkothatnak. A két színész képviselői egyelőre tagadják a párkapcsolat létét, elmondásuk szerint mindössze csak barátságról van szó köztük. Azonban egyre többen pletykálnak arról, hogy igenis ismerkedés zajlik a páros tagjai között és romantikus a viszonyuk. A Golden Globe-díj-átadón is leginkább egymás társaságát élvezték. 

Hogy ne öntsenek olajat a tűzre, Meryl Streep és Martin Short mindketten külön érkeztek az Emmy-díj-átadóra, ez azonban nem akadályozta meg a rajongókat a közösségi médiában abban, hogy megpróbálják fellelni a kettőjük közötti lehetséges románcra utaló nyomokat, különösen azután, hogy kézen fogva látták őket a vörös szőnyegen népszerű vígjátéksorozat, a Gyilkos a házban negyedik évadának premierjén.

Bár Meryl Streep és Martin Short rettentően cukik együtt, továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy „csak barátok”. ITT találod az árulkodó képeket.

Még 2023 októberében Meryl Streep rajongói megdöbbenve értesültek arról, hogy ő és férje, Don Gummer hat évvel korábban csendesen elváltak egymástól. Később a színésznő vendégszereplőként csatlakozott Gyilkos a házban című sorozathoz és talán ez volt az apropója annak, hogy egymásra talált a két színész.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images