Meryl Streep állítólag ezzel a színésszel randizik

2024. január 10.
Meryl Streep titokban már hat éve külön élt férjétől, Don Gummertől, mint az tavaly kiderült.
Meryl Streep ma 74 éves: íme a szülinapos színésznő 5 legemlékezetesebb alakítása

Meryl Streep, Hollywood egyik élő legendája úgy tűnik, hogy bepasizott. Tavaly sokakat meglepett a hír, miszerint a háromszoros Oscar- és nyolcszoros Golden Globe-díjas színésznő hat éve csendben különköltözött a férjétől 45 év házasság után. Ezzel együtt jóban maradtak, főleg mivel van négy közös gyermekük és öt unokájuk.

Filmes hírforrások szerint azonban nagy az esély arra, hogy a színésznőre ismét rátalált a szerelem. A szerencsés lovag pedig nem más, mint a 73 éves Martin Short. A színészt leginkább a Három amigo és az Örömapa című filmekből ismerheti a magyar közönség. 

A két színész képviselői egyelőre tagadják a párkapcsolat létét, elmondásuk szerint mindössze csak barátságról van szó köztük. Azonban egyre több filmes pletyka erősíti meg, hogy igenis ismerkedés zajlik a páros tagjai között és romantikus a viszonyuk. A Golden Globe-díjátadón is leginkább egymás társaságában voltak fellelhetőek. 

Meryl Streep és Martin Short a Golden Globe díjátadón

Meryl Streep és Martin Short a Golden Globe-díj-átadón

Kapcsolatuk elmélyülésének apropóját az adhatta, hogy mindketten szerepelnek a Gyilkos a házban című új sorozatban. Ez a műsor teljesen új löketet adott mind Martin Short, mind a másik főszereplő, Steve Martin karrierjének, Selena Gomezt pedig felhelyezte a TV-színésznők térképére. 

Forrás: mirror.co.uk     Fotó: Getty Images