Meryl Streep lett a monokróm ruhák királynője

2024. április 25.
Meryl Streep az évek során már számos oldalát megmutatta, többek között azt is, hogy előszeretettel viseli a monokróm ruhadarabok bármely kombinációját.
Meryl Streep a monokróm ruhák királynője

A 74 éves utánozhatatlan színésznő, Meryl Streep továbbra is irigylésre méltó formában van, mind külsőleg, mind pedig belsőleg. Pár hónapja robbant a hír, miszerint az Oscar- és nyolcszoros Golden Globe-díjas színésznőre 45 év házasság után ismét rátalált a szerelem. Meryl Streep titokban már 6 éve külön élt férjétől, azonban a válás ellenére továbbra is jó kapcsolatot ápol egykori házastársával, Don Gummerrel, főleg, mivel van négy közös gyermekük és öt unokájuk. Filmes hírforrások szerint azonban Merylre ismét rátalált a szerelem a 73 éves Martin Short személyében. A két színész képviselői egyelőre még tagadják a párkapcsolat létét, azonban egyre több pletyka erősíti meg, hogy valójában romantikus viszonyról van szó. Bárhogy is legyen, az ember arcára szinte azonnal kiülnek az érzelmei, éppen ezért szemmel látható, hogy Meryl csak úgy ragyog a boldogságtól. Erre remek példaként szolgált a 2024-es iHeart Radio Awards is, amelyen a színésznő egy elbűvölő fehér ruhában lépett színpadra. 

Meryl Streepet a vásznon az egyik legsokoldalúbb művészként ismerte meg a világ, amelyet jól bizonyít az is, hogy ő a legtöbbször jelölt színész az Oscar-díjak történetében. Az igazság azonban az, hogy nemcsak a filmvásznon, de a divat világában is gyakran megmutatja különböző arcait. Mindegyik alkalommal meglepi a közönséget, ennek ellenére remekül ért hozzá, hogyan maradjon továbbra is önazonos. Most elhoztunk a kedvenc Meryl Streep-összeállításainkat. 

1. Meryl Streep csillogós blézere

Meryl Streep csillogós blézere

Meryl Streep csillogós blézere

Ha igazán nosztalgiázni szeretnénk, akkor érdemes visszatekintenünk a 2003-as évig. Meryl Streep ebben az évben szó szerint megidézte a hollywoodi csillogást a Golden Globe-díjátadó vörös szőnyegén. Egy kifinomult, de mégis különleges blézerben érkezett, amelyet egy fekete maxiszoknyával kombinált. Összeállítását fülbevalóval és egy fekete napszemüveggel dobta fel. 

2. Meryl Streep tetőtől talpig kékben 

Meryl Streep tetőtől talpig kékben

Meryl Streep tetőtől talpig kékben

Meryl Streep szereti az egyszerűbb, letisztult, monokróm darabokat, azonban remekül ért hozzá, hogyan dobja fel a még egyszerűbbnek tűnő ruhákat is. A Szüfrazsettek londoni premierjén ezt a királykék selyemruhát viselte, amelyhez egy különleges formájú fülbevaló társult. A színésznő által viselt karkötő pedig vélhetően hasonló anyagból készülhetett, ugyanis remekül kiegészítették egymást. 

3. Meryl Streep kétrészes ruhája

Meryl Streep kétrészes ruhája

Meryl Streep kétrészes ruhája

A 2014-es Oscar-díjátadón a színésznő egy két színnel tarkított ruhát viselt, amivel olyan hatást keltett, mintha valójában egy maxiszoknyát viselne. A ruha felső része egy krémszínű félvállas kialakítást kapott, míg a ruha alsó része egy hosszú fekete szoknyára hajaz. Meryl a ruhakölteményt övvel és hozzá passzoló karkötőkkel dobta fel. 

4. Meryl Streep Balenciaga ruhája 

Meryl Streep Balenciaga ruhája 

Meryl Streep Balenciaga ruhája

Mery Streep 2010-ben ebben a csodálatos Balenciaga ruhában lépett a SAG-díjátadó vörös szőnyegére. A maxiruhát fekete övvel és egy gyönyörű fülbevalóval egészítette ki. Az ikonikus napszemüveg pedig természetesen ezúttal sem maradhatott el. 

5. Meryl Streep monokróm ruhája

Meryl Streep monokróm ruhája

Meryl Streep monokróm ruhája

A színésznő ezt a fehér maxiruhát a már említett 2024-es iHeart Radio Awardson viselte. Meryl egy mélyen dekoltált Lanvin ruhát viselt. A ruhához sötét kiegészítőket és szemüveget viselt. 

Forrás: Elle Fotó: Getty Images